Hava Durumu

Konkordato ilan etmişti: Mahkemeden Bursa'daki o mobilya şirketi hakkında yeni karar!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için verilen konkordato mühleti uzatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 09:49
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Konkordato ilan etmişti: Mahkemeden Bursa'daki o mobilya şirketi hakkında yeni karar!

Bursa'da konkordato ilan eden ve iflasa sürüklenen firma sayısında artış sürüyor.

Aksesuar ve malzeme tedarikinin yanı sıra AR-GE ve tasarım hizmetiyle de mobilya sektöründe faaliyet gösteren Bursa'nın İnegöl ilçesindeki İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ne tanınan konkordato mühleti 1 yıl daha uzatıldı.

MÜHLET KARARINI MAHKEME DUYURDU

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesiİnegöl'de faaliyet gösteren İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Davacılar, Enes İnan, Yakup Kise, İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi (4780982239 Vergi No. ) 27/02/2024 tarihinden itibaren 1 (bir ) yıllık kesin mühlet verilmiştir.

Davacıların İİK'nın 297.maddesinin 2.fıkrasındaki haller de dahil olmak üzere, malvarlıklarının muhafazası için tüm tedbirlerin alınması uygun görülmüş, tensip ara kararları ile verilen tedbirlerin kesin mühlet süresi içerisinde aynen devamına karar verilmiştir.

Kesin mühlet içinde daha önce atanan Konkordato Komiseri Şükrü Çalışkan'ın komiserlik görevinin devamına karar verilmiştir.

İİK'nın 304/1 nci maddesi uyarınca dosya komiseri tarafından rapor hazırlanarak mahkememize tevdi edildikten sonra yeni duruşma günü belirlenerek ayrıca ilan edilecektir.

İlanen duyurulur.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.