Hava Durumu

Dünyacı ünlü şef Bursalı Köfteci Yusuf'a sahip çıktı: Zerre kadar domuz tadı yok!

İngiltere'nin başkenti Londra’daki başarılı Türk restoranı Sofra’nın sahibi Tokat Reşadiyeli Hüseyin Özer, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın domuz eti sattığını açıkladığı Bursa'nın dev markası Köfteci Yusuf'un yanında olduğunu söyledi. Köfteci Yusuf'ta köfte yiyen Özer, "Zerre kadar domuz tadı yok bunda." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 15:59
Kaynak: Sosyal Medya

Londra’da Sofra adı ile kurduğu Türk restoranı ile başarıyı yakalayan ve dünya çapında bir üne sahip olan Reşadiyeli Hüseyin Özer, Türkiye’ye gelerek Köfteci Yusuf’a destek verdi.

Geçtiğimiz haftalarda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan denetimler sonucunda Köfteci Yusuf işletmesinde domuz eti kullanıldığına dair belgeler ortaya konulmuş, bu konu hakkında açıklamalar yapılmıştı.  

Köfteci Yusuf işletmesinde domuz eti kullanılmasına dair birçok tartışma gündeme gelirken vatandaşlar ise Bakanlığın açıklamalarına itibar etmeyerek “Köfteci Yusuf’u yedirmeyiz” dedi, yakınlarındaki işletmelere gidip destek verdi. Vatandaşların yanında birçok işletme sahibi, gastronomi alanında isim yapmış kişiler de Köfteci Yusuf işletmesine destek veren mesajlar paylaştı. Bu mesajları paylaşanlardan birisi de Londra’daki başarılı Türk Restoranı Sofra’nın sahibi Reşadiyeli Hüseyin Özer oldu. 

“ZERRE KADAR DOMUZ TADI YOK” 

Dünyaca ünlü bir şef olan Reşadiyeli Hüseyin Özer, 21 Ekim 2024 Pazartesi günü sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile “Köfteci Yusuf’u kimseye yedirtmeyiz, zevkle köftesini yeriz” dedi. Köfteci Yusuf’a ait bir işletmenin önünde çekilen bir video ile paylaşımını yapan Reşadiyeli Özer, “Köfteci Yusuf’a benden de destek. Ülkemizin bir markası olan ve üzerinde oyun oynanan köfteci Yusuf’u yedirtmeyiz gelir köftesini yeriz. 

Köfteci Yusuf kardeşimiz mütevazi, güzel bir Türk insanıdır, milliyetçidir, vatanını-milletini sever. Dinine aykırı da bir şey yapmaz. Londra’dan bu köfteyiz yemeye geldim. Mükemmel bir köfte, zerre kadar domuz tadı yok bunda” dedi.

Kaynak: Sosyal Medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.