Hava Durumu

BURULAŞ'ın eski patronundan BUDO zammı yorumu: İDO muradına erdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım iştirakı Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği'nin (BURULAŞ)eski genel müdürü Levent Fidansoy, İDO ile BUDO'nun bilet fiyatları arasında fark kalmadığını belirterek, "İDO seneler sonra muradına erdi." yorumunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 12:30
Kaynak: Sosyal Medya
BURULAŞ'ın eski patronundan BUDO zammı yorumu: İDO muradına erdi!

BURULAŞ'a bağlı olan Mudanya-İstanbul arasında sefer yapan deniz otobüsü bilet fiyatlarına geçtiğimiz ay zam gelmişti.

BURULAŞ'ın tam bilet fiyatı yüzde 52 oranındaki zam sonrası 230 TL olan 350 TL'ye; çocuk ve öğrenci biletleri ise yüzde 42'lik zam sonrası 250 TL'ye çıkmıştı.

İDO'nun promo bileti 350 TL'den, ekonomi bileti ise 380-400 TL'den satılıyor...

Görevden alındıktan sonra Bursa'nın ulaşımı ile alakalı sorunlarına yaptığı yorumlarla gündem olan BURULAŞ eski genel müdür Fidansoy, sosyal medya hesabından zam ile alakalı dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

İDO'NUN TEKLİFİ REDDETTİM

Görevde olduğu dönemde, İDO patronları Hamdi Akın ve Brian Souter'ın kendisini  ziyaret ederek BUDO fiyatlarının İDO seviyesine çıkartılmasını teklif ettiklerini öne süren Fidansoy, ret cevabı verdiğini de ekledi.

DİKKAT ÇEKEN ZAM İDDİASI: İDO MURADINA ERDİ

Görevden alındıktan sonra da 6 sene düşük fiyat uygulamasının BUDO'yı küçültme düşüncesine rağmen devam ettğini ifade eden Fidansoy, aradan 12 sene geçtikten sonra İDO genel müdürünün, BURULAŞ'ı ziyaret ettiğini ve sonrasında zam yapıldığını iddia etti.

BUDO'nun zammı sonrası İDO'nun seneler sonra muradına erdiğini kaydeden Fidansoy, "Şu an İDO ile Bursa arasında fark yok." dedi.

Kaynak: Sosyal Medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.