Hava Durumu

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde klima isyanı! "İnsanlar havasızlıktan boğulacak"

Tedavi olmak için Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden vatandaşlar, boğucu sıcaklıklara rağmen klima açılmamasına tepki gösterdi. Bir yurttaş, " İnsanlar havasızlıktan boğulacak gibi hissediyor. Bu sistem insanlara değer vermiyor." diyerek yetkililere tepki gösterdi. Hastane söz konusu iddia hakkında açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 14:08
Kaynak: İsmail Karaduman

Kavurucu sıcaklar Bursa'da etkisini sürdürürken toplu taşımada klimasız yolculuk yapmak zorunda kalan vatandaşlar hastanelerde de aynı dertten muzdarip.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saatlerce sıra bekleyip muayene olmak isteyenler vatandaşlar hastalıklarının yanında sıcaklıklarla da boğuşuyor.

"BU SİSTEM İNSANLARA DEĞER VERMİYOR"

Hastanede sıraya bekleyen vatandaş, Şikayetvar adlı platform üzerinden yayımladığı gönderide "Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde içeride insanlar nefes alamıyor, sıcaktan boğuluyoruz neredeyse. Sürekli sistem yok, bekleniyor ve iki tane klima olmasına rağmen çalıştırılmıyor. İnsanlar havasızlıktan boğulacak gibi hissediyor. Bu sistem insanlara değer vermiyor." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA: SORUN 15 DAKİKA İÇERİSİNDE GİDERİLMİŞTİR

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi söz konusu iddia hakkında açıklama yaptı. Hastaneden yapılan açıklamada, "Bahse konu olayda hastanemizde kısa süreli (15 dk) klimalar çalışmamış olup sorun 15 dakika içerisinde giderilmiştir. Ayrıca Sağlık Bakanlığımızın Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) güncellemesi nedeniyle kısa süreli aksaklıklar yaşanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.