Hava Durumu

Bursa'nın mobilya üssü İnegöl'de bir firma daha iflas etti!

Türkiye'nin mobilya üssü Bursa İnegöl'de faaliyet gösteren İskeletsan Mobilya Koltuk Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi resmen battı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 10:48
Kaynak: İsmail Karaduman
Bursa'nın mobilya üssü İnegöl'de bir firma daha iflas etti!

Türkiye'nin ve Bursa'nın mobilya üssü olarak bilinen İnegöl'den konkordato ve iflas haberleri gelmeye devam ediyor.

İnegöl'de borçlarını ödemekte zorlanan İskeletsan adlı firma konkordato için mahkemeye başvurmuş ve geçici konkordato mühleti almıştı.

KONKORDATO TALEBİ REDDEDİLDİ

Bu kapsamda firmanın konkordato talebini değerlendiren Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesiİskeletsan Mobilya Koltuk Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato talebini redderek iflasına hükmetti.

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından açıklama şu ifadelere yer verildi:

Davacı İskeletsan Mobilya Koltuk Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ( 4801107540 Vergi No.) ( 0480110754000001 Mersis No. )'nin konkordato talebinin reddine, Davacı İnegöl Ticaret Sicilinin 12729 sicil numarasında kayıtlı İskeletsan Mobilya Koltuk Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin borca batık olduğu anlaşıldığından 03/09/2024 tarih ve saat 14:57 itibariyle İFLASINA( tasfiye usulünün Adi Tasfiye olarak belirlenmesine) İflasın gecikmeksizin İnegöl İflas Müdürlüğüne bildirilmesine, Konkordato Komiseri Şükrü ÇALIŞKAN'ın görevinin sonlandırılmasına, Mahkememizce konulan tüm tedbirlerin kaldırılmasına, Karar İİK 288.Maddesi uyarınca ilan olunur.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.