Hava Durumu

Bursa'nın 157 yıllık ünlü kebapçısında telli İskender şoku!

Bursa'da 1867 senesinden bu yana faaliyet gösteren ünlü iskendercide, yemek yiyen bir vatandaş çocuğunun tabağından tel çıktığını öne sürdü!

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 15:33
Kaynak: Tulga Aykaç
Bursa'nın 157 yıllık ünlü kebapçısında telli İskender şoku!

Bursa'da bir buçuk asırdır hizmet veren ünlü İskendercinin Botanik Parkı'ndaki şubesinde yemek yiyen aile tabaklarından tel çıktığını öne sürdü.

Şikayetvar'da yer alan iletiye göre; Durumu garsonlara bildirdikten sonra çalışanların özür dileyip teli ellerinden aldıklarını belirten aile, hesabı ödedikten sonra mekanın sahibine de durumu anlattıkklarını kaydetti.

"BİZİ YALANCI POZİSYONUNA DÜŞÜRDÜ"

Aile, mekan sahibinin elemanlarına da müşterile de inanmayarak kendilerini yalancı pozisyonuna düşürecek bir tavır sergilediğini söyledi.

Telin kendi elemanlarında olduğunu isterse kontrol edebileceğini söylediklerini ifade eden aile, şahsın garip ve rencide edici tavrına devam ettiğini bildirdi.

"KAMERALAR MUTLAKA GÖRMÜŞTÜR"

Aile, "Küçük kızımın yerken ağzından çıkardığı teli yan masadakiler gördüğü gibi kameralar da görmüştür mutlaka. Bu arada telin çıkmasını büyütmek isteseydim bağırıp çağırırdım kibarca uyardım ama yetkilinin nezaketten uzak tavrı üzerine buraya yazıyorum." diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.