Hava Durumu

Bursa İznik Belediye Başkanı Usta: Köfteci Yusuf'a komplo kuruldu!

Bursa İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Köfteci Yusuf'un sahibi iş insanı Yusuf Akkaş'a komplo kurulduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 11:44
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa İznik Belediye Başkanı Usta: Köfteci Yusuf'a komplo kuruldu!

Yenişehir Belediyesi'nin önceki dönem Başkanı Davut Aydın'ın ardından İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta da Köfteci Yusuf'a destek veren bir açıklamaya imza attı.

"KOMPLO ER YA DA GEÇ ORTAYA ÇIKACAK"

Akkaş'a komplo kurulduğunu savunan Usta, "1996 Yılında İznik’te küçük bir dükkanda başlayan Köfteci Yusuf markası, bugün Türkiye’nin dört bir yanında dev bir restoran zinciri olarak hizmet vermektedir.  28 yıl önce İznik’te başlayan, İznik’in bir markası olan ve bugün 42 ilde 278 şubede 10.000’den fazla kişiye istihdam sağlayan ilçemizin İş Adamı Yusuf Akkaş’a yapılan komployu ve karalama kampanyasını esefle kınıyorum. Yapılan komplo saldırısı er ya da geç ortaya çıkacaktır." dedi.

Yenişehir Belediyesi'nin önceki dönem Aydın, Köfteci Yusuf'ta domuz eti bulunduğuna dair iddialara tepki göstererek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hadi gel yıkalım şu Süleymaniye’yi desen, İki kazma kürek, iki de ırgat gerek. Ancak, hadi gel yapalım şunu geri desen, Bir Sinan, bir de Süleyman gerek.” M. Akif Ersoy

Köfteci Yusuf’a yapılan bir komplo saldırıdır. Marka ve isim karalamasıdır. Merkezi Yenişehir’de olan, kendi etini kendi çiftliğinde üreten, 200’den fazla şubesi ile 10.000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yenişehir’li iş adamımız Yusuf AKKAŞ’a yapılan komployu ve karalama kampanyasını esefle kınıyorum. Yapılan komplo saldırısı er yada geç ortaya çıkacaktır.

Düşünebiliyor musunuz tek merkezden (YENİŞEHİR) işlenen ve dağıtılan et ve ürünlerde 200’den fazla şubesinde sorun yok iken neden iki şubesinde çıkıyor? Bunu hiç sorguladınız mı?

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.