Hava Durumu

Bursa'da Suriyeli koca dehşeti! Skandal iddialar: Eve başka kadınlar getirip...

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Bursa'da yaşayan Suriyeli bir çiftin boşanma davası hakkında dikkat çeken bir tebligat yayımladı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da Suriyeli koca dehşeti! Skandal iddialar: Eve başka kadınlar getirip...

Sidra Abdullah adlı Suriye uyruklu kadın, boşanmak için Bursa 9. Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

Mahkemede görülmekte olan boşanma (Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması Nedeni İle Boşanma (Çekişmeli)) davasının  yapılan yargılaması sırasında, davalı Sadık Abdullah adresinin tüm aramalara rağmen tespit edilmediği ve meçhule kaldığından duruşma gün ve saatinin davalıya ilanen tebliğine karar verildi.

EVİNDE BAŞKA KADINLARLA BİRLİKTE OLDU

Dava dilekçesinde 1 yıllık evli olduklarını, bu evlilikten çocuklarının olmadığını, davalının sorumsuz olduğunu, evine bakmadığını, hakaretler ederek dövdüğünü, başkaları ile aldattığını, evlerine başka kadınlar getirip, başka kadınlarla evlerinde birlikte olduğunu belirten davacı Sidra Abdullah söz konusu nedenlerle boşanmalarına, tarafına 1.000,00 TL tedbir ve yoksulluk nafakası, 50.000,00 TL maddi ve 50.000,00 TL manevi tazminat verilmesini  talep etti.

MAHKEME TARİH VERİP UYARDI

Suriye uyruklu, Bessam ve Abir oğlu, 31/10/1997 Halep doğumlu, yabancı kimlik nolu davalı Sadık Abdullah'ın 17/10/2024 günü saat 11:30'da  Bursa 9. Aile Mahkemesi duruşma salonunda (C blok kat:1)  hazır bulunması aksi halde "H.M.K.'nun 184 ve 186. maddesi uyarınca tahkikat tamamlanması halinde sözlü yargılama usulüne geçilebileceği, tebligat zarfında belirtilen gün ve saatte mahkmede hazır bulunmadığı takdirde duruşmanın yokluğunda yapılıp hüküm verilebileceği hususu ihtaren tebliğ yayımlandı.

İşte Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yayımladığı tebligat...

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.