Hava Durumu

Selefinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey'e 'tabela' göndermesi!

Önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e göndermede bulunarak, "Var olan projeleri farklı isimlerle lanse edip tabelalarını değiştirmek yerine; vaat ettiği üzere eğitime, şehrimize ve ülkemizin geleceğine fayda sağlayacak yeni projeler geliştirmesini her şeyden önce bir Bursalı olarak bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 09:26
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Selefinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey'e 'tabela' göndermesi!

Aktaş, "Eser Siyaseti-2" başlığıyla sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda şu ifadeleri kullandı:

Rabb’ime şükürler olsun ki minik yavrularımıza annelerinin sıcaklığında eğitim alabilecekleri ‘Ana Kucağı’ ismiyle tam 33 ücretsiz kreş kazandırmak bizlere nasip oldu. Özellikle dar gelirli hemşehrilerimizin çocuklarının okul öncesi eğitim hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla görevde olduğum 2019 yılında faaliyete geçirdiğimiz Ana Kucağı merkezlerini çok yakında ‘Bursa Yuvam’ tabelaları ile görebilirsiniz. Eğitime yapılan her yatırımın aslında şehrimize ve ülkemizin geleceğine yapıldığına inanıyorum. Görevde olduğum süre boyunca da eğitime katkı sağlayacak birçok projeye imza attık hamdolsun. Pazartesi günü okula başlayacak olan evlatlarımıza da eğitimcilerimize de başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum.

Bu düşünceyle mevcut belediyenin var olan projeleri hemşehrilerimize farklı isimlerle lanse edip tabelalarını değiştirmek yerine; vaat ettiği üzere eğitime, şehrimize ve ülkemizin geleceğine fayda sağlayacak yeni projeler geliştirmesini her şeyden önce bir Bursalı olarak bekliyorum.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.