Hava Durumu

Meteoroloji saat ve gün vererek Bursa'yı uyardı: Sağanak yağış... (11 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 11 Temmuz Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde bölgesel olarak sabah saatleri itibariyle sağanak yağış geçişleri etkili olurken özellikle öğle saatleri sonrası gökgürültülü kuvvetli sağanak yağışların şehri etkisi altına alması bekleniyor. Öte yandan termometreler ise gün içerisinde en yüksek 29 dereceyi ölçerken, hissedilen sıcaklık ise 32 derecelere kadar tırmanıyor. Bursa genelinde cumartesi gününe kadar yağışları sürmesi bekleniyor.  İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 08:43
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji saat ve gün vererek Bursa'yı uyardı: Sağanak yağış... (11 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji yayınladığı son raporunda Bursa için gün gün sağanak yağış ve sıcaklık açıklaması yaparken, bugün için özellikle saat vererek kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın dördüncü gününe 22 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde bölgesel sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da bölgesel sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde gökgürültülü kuvvetli sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 27 derece seviyelerinde.

Öğle saatleri sonrası gökgürültülü kuvvetli sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 27 derece olarak ölçülürken gökgürültülü kuvvetli sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

HAFTA SONUNA KADAR YAĞIŞ VAR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün etkili olacak sağanak yağış geçişleri hafta sonuna kadar sürecek.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

CUMA gökgürültülü sağanak yağışlı 32 derece
CUMARTESİ gökgürültülü sağanak yağışlı 33 derece
PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece
PAZARTESİ açık ve bol güneşli 34 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (11 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.