Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya yeni hafta uyarısı: Sıcaklık sabit, gün gün açıklandı... (24 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 24 Haziran 2024 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde açık ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 32 derece seviyelerine kadar tırmanırken, hissedilen en yüksek sıcaklık ise 35 derece seviyelerinde. Öte yandan hafta boyu termometreler aynı seviyelerde seyrederken salı ve çarşamba günü için rüzgar uyarısı da geldi. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 10:03
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa'ya yeni hafta uyarısı: Sıcaklık sabit, gün gün açıklandı... (24 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni hafta tahmin raporuna göre, şehir genelinde gün boyu bunaltıcı bir sıcaklık etkili olurken saat verilerek uyarı geldi. Öte yandan gün verilerek rüzgar ve sıcaklık açıklaması geldi. İşte detaylar...

Haftanın ilk iş gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da açık ve bol güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 22 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde açık ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 28 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 32 derece seviyelerinde ölçülüyor. Hissedilen sıcaklık ise 35 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerine doğru ise  termometreler 31 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YENİ HAFTADA SICAKLIK VE RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde yeni haftada termometreler aynı seviyelerde seyrederken bunaltıcı sıcaklıklar etkili olamya devam edecek.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

SALI rüzgarlı ve bol güneşli 34 derece
ÇARŞAMBA rüzgarlı ve güneşli 33 derece
PERŞEMBE az bulutlu ve bol güneşli 34 derece
CUMA az bulutlu ve bol güneşli 34 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (24 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.