Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya sıcaklık ve yağış uyarısı: Saat verildi... (28 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 28 Mayıs 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu bir gökyüzü şehre hakim olurken özellikle öğle saatlerinden itibaren bölgesel olarak görülmesi beklenen sağanak yağışa karşı uyarı yapıldı. En yüksek sıcaklık 23 derece olarak ölçülürken termometreler hafta sonuna kadar yukarı yönlü hareketine devam edecek ve hafta sonu ise 30 derecelik sıcaklık Bursalıları bekliyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 10:13
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa'ya sıcaklık ve yağış uyarısı: Saat verildi... (28 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'den Bursa için hazırlanan yeni tahmin raporuna göre şehir genelinde gün içerisinde saat verilerek yağış uyarısı yapılırken çok bulutlu bir gökyüzü beklendiği açıklandı. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın ikinci iş gününe 10 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 20 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası ise yer yer hafif sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 23 derece seviyelerinde.

Akşam saatlerine doğru termometreler 20 derece olarak ölçülürken hafif sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 14 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK YÜKSELİŞTE

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hava sıcaklığı bugünden itibaren yükselişe geçerken hafta sonunda 30 derece seviyelerine görmesi bekleniyor.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 27 derece
PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 29 derece,
CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 29 derece 
CUMARTESİ az bulutlu ve güneşli 30 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28  MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.