Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni sıcaklık uyarısı: Saat verildi, yağış geçişi görülebilir... (24 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 24 Temmuz Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 34 dereceyi gösterirken, hissedilen sıcaklık ise öğle saatleri sonrası bölgesel etkili olan yağış geçişleriyle birlikte 37 derece seviyelerinde olacak. Öte yandan sıcaklıklarda 5 dereceye yakın düşüşler cuma ve cumartesi günü için beklenirken, bölgesel olarak etkili olan yağış geçişleri de yüzünü gösterecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 09:29
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için yeni sıcaklık uyarısı: Saat verildi, yağış geçişi görülebilir... (24 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin yeni tahmin raporunda Bursa için gün içerisinde yine bunaltan sıcaklıkla birlikte saat verilerek bölgesel yağış geçişinin olacağı duyuruldu. Öte yandan sıcaklıklar birkaç gün daha düşüşte ve yağış geçişleri yolda. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın üçüncü iş gününe 22 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 31 derece.

Öğle saatleri sonrası ise bulutlu ve güneşli, bölgesel yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde termometreler 34 derece seviyelerinde ölçülüyor. Hissedilen sıcaklık ise 37 derece ve üzerinde olacak.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 32 derece olarak ölçülürken bölgesel hafif yağışlı, çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK DÜŞECEK, BÖLGESEL YAĞIŞ GELECEK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün için bölgesel yağış geçişleri etkili olsa da sıcaklık yüksek seviyelerde. Hafta sonuna kadar 5 dereceye yaklaşan düşüşle birlikte bölgesel yağış geçişleri cuma ve cumartesi etkili olacak.

PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 34 derece
CUMA bölgesel sağanak yağışlı 29 derece
CUMARTESİ bölgesel sağanak yağışlı 30 derece
PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 34 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (24 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.