Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması: Sıcaklık bunaltmaya devam edecek... (22 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 22 Temmuz Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ölçülen en yüksek 37 dereceye kadar tırmanırken, hissedilen sıcaklık ise bunaltıcı seviyelerde olacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 09:20
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması: Sıcaklık bunaltmaya devam edecek... (22 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için yeni hafta tahmin raporunda termometrerelerdeki yükseliş sürerken gün içerisinde saat verilerek yüksek sıcaklık uyarısı yapıldı. Öte yandan hava sıcaklığı hafta sonuna düşüşe geçecek. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın ilk iş gününe 25 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 34 derece.

Öğle saatleri sonrası ise az bulutlu ve güneşli şehir genelinde termometreler 37 derece seviyelerinde ölçülüyor. Hissedilen sıcaklık ise 37 derece olarak görünse de bunaltıcı hava akşam saatlerine kadar etkili oluyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 35 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 32 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 31 derece seviyelerine kadar geriliyor.

TERMOMETRELER HAFTA SONUNA DOĞRU DÜŞÜŞTE

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometrelerdeki yükseliş bugün de devam edderken, bunaltıcı sıcaklıklar hafta sonuna kadar etkili olacak.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

SALI bunaltıcı sıcaklık 36 derece
ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 34 derece
PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 34 derece
CUMA bölgesel sağanak yağışlı 30 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (22 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.