Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması: Rüzgar, bunaltıcı sıcaklık... (15 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 15 Temmuz Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde rüzgar etkili olurken, az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen en yüksek sıcaklık 34 derece. Öte yandan sıcaklık hafta içinde yükselişi sürdürürken, hafta sonuna kadar pik seviyelere tırmanacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 09:53
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması: Rüzgar, bunaltıcı sıcaklık... (15 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji yayınladığı yeni hafta tahmin raporunda Bursa için saat verilerek rüzgar ve sıcaklık açıklaması gelirken, gün verilerek termometrelerin yeniden pik seviyeye ulaşacağı belirtildi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın ilk gününe 21 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 31 derece.

Öğle saatleri sonrası bölgesel görülen rüzgarlı, az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 34 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 33 derece olarak ölçülürken rüzgarlı, az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

HAFTA SONUNA KADAR SICAKLIK YÜKSELİŞTE

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde gün içerisinde rüzgar etkili olurken, az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler hafta sonuna kadar pik yapacak.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

SALI rüzgarlıaz bulutlu ve güneşli 35 derece
ÇARŞAMBA az bulutlu ve güneşli 36 derece
PERŞEMBE bunaltıcı sıcaklık 37 derece
CUMA bunaltıcı sıcaklık 37 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (15 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.