Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için sıcaklık uyarıları art arda geliyor: Tarih verildi, yanacağız... (31 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 31 Mayıs 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 30 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise 31 derece seviyelerinde olacak. Öte yandan yeni tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometreler hafta sonu itibariyle hızla yükselişe geçerken özellikle önümüzdeki hafta yakıcı sıcaklıklar şehir genelinde etkisini gösterecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 10:26
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için sıcaklık uyarıları art arda geliyor: Tarih verildi, yanacağız... (31 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda, şehir genelinde termometrelerdeki yükseliş hızla devam ederken, hafta sonu ve yeni hafta için gün verilerek yakıcı sıcaklık uyarısı geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın son iş gününe 15 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 27 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası ise çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 30 derece seviyelerinde.

Akşam saatlerine doğru termometreler 29 derece olarak ölçülürken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAKICI SICAKLIK GELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hava sıcaklığındaki yükseliş hafta sonu itibariyle hız kazanırken önümüzdeki hafta yakıcı sıcaklıklar etkili olacak.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

CUMARTESİ az bulutlu ve güneşli 32 derece
PAZAR az bulutlu ve güneşli 32 derece
PAZARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece 
SALI güneşli 35 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (31 MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.