Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için hem sıcaklık hem yağış açıklaması: Saat ve gün verildi... (7 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 7 Haziran 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 31 dereceyi ölçerken, hissedilen sıcaklık ise 34 derecelere kadar tırmanıyor. Öte yandan öğle saatleri sonrası bölgesel olarak çok hafif yağış geçişlerinin de görüleceğini bildiren meteoroloji yarın için de Bursa'ya gökgürültülü sağanak yağış geçişleri için uyardı. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 10:30
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için hem sıcaklık hem yağış açıklaması: Saat ve gün verildi... (7 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna şehir genelinde hava sıcaklık etkili olmaya devam ederken, gün ve saat verilerek sağanak yağış geçişleriyle ilgili uyarı yapıldı. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın son iş gününe 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 28 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası yer yer hafif yağış geçişi, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 29 derece seviyelerinde.

Akşam saatlerine doğru termometreler 31 derece olarak ölçülürken yer yer hafif yağış geçişi, parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YARIN YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hava sıcaklığı 30 derecenin üzerindeki seyrine devam ederken özellikle yarın için bölgesel etkili olacak gökgürültülü sağanak yağış geçişi uyarısı yapıldı.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

CUMARTESİ bölgesel gökgürültülü sağanak yağışlı 31 derece
PAZAR az bulutlu ve güneşli 33 derece
PAZARTESİ az bulutlu ve güneşli 33 derece 
SALI az bulutlu ve güneşli 35 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (7 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.