Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu uyarısı: Sağanak yağış ne kadar sürecek? (4 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde dün başlayan kuvvetli yağış geçişleri bugün sağanak yağış şeklinde devam ederken, termometreler gün içerisinde en yükske 20 dereceyi gösterecek. Öte yandan sağanak yağış geçişleri Bursa genelinde hafta sonu boyunca yer yer etkili olmaya devam ederken, hafta başından itibaren az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık yükselişe geçecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 10:22
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu uyarısı: Sağanak yağış ne kadar sürecek? (4 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için yeni tahmin raporunda şehir genelinde dün etkili olan kuvvetli yağış, bugün de bölgesel olarak devam ederken yağış geçişlerinin ne zaman sona ereceği ile ilgili açıklama geldi. İşte detaylar…

Hafta sonunun ilk gününe 10 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da bölgesel olarak etkili olmaya devam eden sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 13 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde de yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 16 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 20 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte yer yer etkili olan yağış ve çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 15 derece olarak ölçülürken sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 12 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ HAFTA SONU ETKİLİ OLUYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayacan sağanak yağış hafta sonu boyunca devam edecek.

Hafta sonunun ikinci gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde  devam eden sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 19 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 8 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 19 derece seviyelerinde seyrediyor.

Haftanın ikinci iş gününde ise (SALI) sabah saatlerinde sıcaklık 10 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sıcaklık sabah saatlerinde 12 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 25 derece seviyelerinde ölçülecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (4 MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.