Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu açıklaması: Sıcaklık, sağanak yağış... (25 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde hafta sonunun ilk gününde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü ile hakim olurken, öğle saatleri sonrasında bölgesel olarak yüzünü gösterecek sağanak yağış geçişleri için uyarı geldi. Öte yandan gün içerisinde en yüksek sıcaklık 24 derece olarak ölçülürken, yarından itibaren yeni haftada yağış beklenmiyor ve termometreler ise yeniden yükselişe geçiyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 09:33
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu açıklaması: Sıcaklık, sağanak yağış... (25 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji, Bursa için hazırladığı hafta sonu tahmin raporunda bugün için saat vererek sağanak yağış ve sıcaklık uyarısı yaparken, yeni hafta için ayrıntıları gün gün açıkladı. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Hafta sonunun ilk gününe 11 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası ise bölgesel olarak yüzünü göstermesi beklenen sağanak yağış geçişleriyle birlikte en yüksek sıcaklık 24 derece olarak ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 22 derece olarak ölçülürken yer yer etkili olan sağanak yağış geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 15 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ GİDİYOR, SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hafta sonu parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olurken, termometreler ise 25-26 derece seviyelerinde seyredecek.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 26 derece,
PAZARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 25 derece,
SALI parçalı bulutlu ve güneşli 26 derece
ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 26 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (25 MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.