Hava Durumu

Meteoroloji Bursa'yı uyardı! Bugün de yanacağız: 45 derecelik sıcaklık... (13 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 13 Haziran 2024 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün boyu bunaltıcı sıcaklık etkili olurken özellikle öğle saatleri sonrası termometreler pik seviyeye ulaşıyor. Ölçülen sıcaklığın 38 derece olmasıyla birlikte hissedilen sıcaklık ise 45 derecelere kadar tırmanırken yakıcı etki yapıyor. Öte yandan yarından itibaren ise şehir genelinde bölgesel olarak etkili olan yağış geçişleri beklenirken, sıcaklıklarda ise düşüş bekleniyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 09:55
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji Bursa'yı uyardı! Bugün de yanacağız: 45 derecelik sıcaklık... (13 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporuna göre bugün için ölçülen 38 derecelik sıcaklığın yanı sıra saat verilerek 45 derecelik hissedilen sıcaklık uyarısı yaptı. Öte yandan sağanak yağış için de gün verildi. İşte Bursa için hava durumu detayları...

Haftanın dördüncü iş gününe 22 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da bol güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 32 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bunaltıcı ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 35 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası bunaltıcı sıcaklık ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 38 derece seviyelerinde. Hissedilen sıcaklık seviyesi ise 45 derecelere kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 36 derece olarak ölçülen, 41 derece hissedilen bunaltıcı sıcaklıkla birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometrelerin pik yaptığı bugünün ardından yarından itibaren gökgürültülü sağanak yağışların yer yer etkili olmasıyla birlikte sıcaklıkta düşüş olacak.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

CUMA gökgürültülü sağanak yağışlı 38 derece 
CUMARTESİ gökgürültülü sağanak yağışlı 30 derece
PAZAR az bulutlu ve güneşli 32 derece
PAZARTESİ az bulutlu ve güneşli 33 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (13 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.