Hava Durumu

"İYİ Partili Bursa Yenişehir Belediyesi Başkanı Ercan Özel AK Parti'ye katılıyor" iddiası! Yalanlama geldi

İYİ Partili Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel'in AK Parti'ye katılacağı öne sürüldü. Söz konusu iddia hakkında gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 14:07
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
"İYİ Partili Bursa Yenişehir Belediyesi Başkanı Ercan Özel AK Parti'ye katılıyor" iddiası! Yalanlama geldi

23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan AK Parti'de hareketli bir gün yaşanması bekleniyor.

Bir süredir Ankara kulislerinde konuşulan 'yeni katılımlar olacak' iddialarıyla ilgili ilk kez resmi bir açıklama gelirken, gözler bugünkü AK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programına çevrildi.

AK Parti 23'üncü yaşını kutlarken bir yandan da partiye katılacak olan siyasi isimleri duyuruyor.

HAMZA DAĞ: 15 BAŞKAN, 2 VEKİL AK PARTİ'YE KATILACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı açıklamada partiye yeni katılacak isimlerin olacağını duyurdu.

Dağ yaptığı açıklamada "Belediye Başkanlığında 15 katılım var. Milletvekili olarak da 2 tane var. Bugün içinde bazı görüşmeler var bu yüzden bazı gelişmeler olabilir." dedi.

ERCAN ÖZEL AK PARTİ'YE Mİ KATILIYOR?

Sabah'ta yer alan habere göre; Bursa Yenişehir Belediye Belediye Başkanı Ercan Özel'in bugün AK Parti'ye katılarak rozetini alacağı öne sürüldü.

bursahakimiyet.com.tr’nin edindiği bilgilere göre, iddia asılsız çıktı. Gündemi sarsan iddiayla ilgili Ercan Özel'in açıklama yapması bekleniyor.

DERVİŞOĞLU BURSA'YA GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 19 Ağustos Pazartesi günü çiftçilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için Bursa’ya gelecek.

Dervişoğlu, Bursa İYİ Parti İl Yönetimi ile bir araya gelerek çiftçilerin taleplerini masaya yatıracak.

ERCAN ÖZEL KİMDİR?

1977 Bursa-Yenişehir doğumlu olan Ercan Özel, ilk ve orta tahsilini tamamladıktan sonra Yenişehir Muhtelif Esnaflar Odası'nda görev yaptı. Yine bu dönemde Yenişehir'de çeşitli spor kulüplerinde futbol oynadı. Bursa'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Yenişehir/Subaşı İlköğretim Okulu'nda İngilizce Öğretmenliği görevinde bulundu. 2005 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın-Halkla İlişkiler Uzmanlığı görevine getirildi. 2006 yılında Bursa'da kurulan Kültür A.Ş.'de genel müdürün ardından yönetici olarak göreve başladı.

2014 senesinde AK Parti'den Yenişehir Belediye Başkan adaylığına talip olan Ercan Özel, sürpriz bir kararla MHP'ye transfer olmuştu. 

Özel MHP'den ise 2018 yılında yaptığı zehir zemberek açıklama ile istifa etmişti.

Uluslar arası İpek yolu Film Festivali, Uluslar arası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması, Uluslar arası Bursa Festivali, Bursa Fotoğraf Günleri ve Temaşa-i Ramazan organizasyonlarında aktif görevler aldı. Şu an Yenişehirliler Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Özel, Bursa'daki halkla ilişkiler uzmanlarının üye olabildiği Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nde (BHİD) yönetim kurulu üyeliği'nin yanı sıra; Bursa Genç Yenişehirliler Platformu Yönetim Kurulu Üyesi, BAL-GÖÇ Üyesi, İHH Bursa Şubesi Üyesi, Yeşil Bursam Derneği Disiplin Kurulu Başkan Vekili, Bursaspor Kulübü Kongre Üyesi, Bursaspor Taraftarlar Derneği Üyesi, Bursa için Güç Birliği Derneği Üyesi, Eğridereliler Derneği Üyesi olarak çeşitli görevler yapıyor. Evli ve 2 kız babası olan Özel, İngilizce ve Gürcüce biliyor.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.