Hava Durumu

İYİ Parti Bursa'da deprem: Tatlıoğlu'nun ardından iki istifa daha! Sinan Ateş'in yakın arkadaşı...

Eski İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve 27. Dönem Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu'nun ardından İYİ Parti Osmangazi Belediye Meclis eski Üyesi ve Grup Sözcüsü Büşra Şahin ile İYİ Parti Bursa 1. Bölge milletvekili adayı Şeyda Şahin de istifasını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 10:30
Kaynak: İsmail Karaduman
İYİ Parti Bursa'da deprem: Tatlıoğlu'nun ardından iki istifa daha! Sinan Ateş'in yakın arkadaşı...

İYİ Parti’de seçimlerin ardından yaşanan peş peşe istifalar devam ediyor.

Meral Akşener’in görevi bırakmasının ardından gerçekleştirilen kurultayda Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı seçildi.

Yönetim değişikliğinin de istifalara çare olamadığı İYİ Parti'de iki önemli isim daha istifasını açıkladı.

Geçtiğimiz genel seçimlerde İYİ Parti Bursa 1. Bölge milletvekili adayı olan Avukat Şeyda Şahin ile  İYİ Parti Osmangazi Belediye Meclis eski Üyesi ve Grup Sözcüsü Büşra Şahin sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile istifasını duyurdu.

SİNAN ATEŞ'İN YAKIN ARKADAŞIYDI... ŞEYDA ŞAHİN: BAZI HELALLİKLERİ AHİRETE BIRAKIYORUM

30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da katledilen Sinan Ateş'in yakın arkadaşı olan Avukat  Şeyda Şahin, "İYİ bir hikaye yazmak üzere çıktığımız yolun bizler için sonuna geldik. Bu andan itibaren özgür ve bağımsız Türk Milliyetçileri olarak mücadeleye devam edeceğiz. Dostluklarımız baki, bazı helallikleri ise ahirete bırakıyorum, Allah’a emanet olunuz." ifadeleriyle ayrılık kararını duyurdu. Avukat Şahin ayrıca Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'in de avukatlığını yapıyor.

BÜŞRA ŞAHİN: "GÖRDÜĞÜM LÜZUMSUZLUKLAR’ ÜZERİNE..."

Sinan Ateş cinayetine ilişkin yaptığı çıkışlarla tanınan İYİ Parti Bursa Osmangazi Belediye Meclis eski Üyesi Büşra Şahin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gördüğüm ‘lüzumsuzluklar’ üzerine kurucusu olduğum İYİ Parti’den istifa ettim. Uzun uzun çalıştım, kısaca gidiyorum." dedi.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.