Hava Durumu

Bursa Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Mandacı'dan 'Erdoğan' fotoğrafı açıklaması!

AK Parti'nin yerel seçimlerde Bursa'yı kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını indirip, tanıdığı muhtarlara da fotoğrafın indirmesini söylediği iddia edilen Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı'dan açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 13:41
Kaynak: Sosyal Medya

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından muhtarlıktaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını indirip, tanıdığı muhtarlara da fotoğrafın indirmeyen Büyükşehir’den hizmet alamayacak diye telkinde bulunduğu öne sürülen Nilüferköy Muhtarı ve Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı söz konusu iddiaları yalanladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mandacı şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli arkadaşlarım, sosyal medyada hakkımda yazılan asılsız haberlere istinaden açıklama yapmak istiyorum.

Nilüferköy mahallesinde 4. Dönem muhtarlık, Osmangazi'de ilçe muhtarlar dernek başkanlığı ve Marmara'da hizmetlerimizi duyurmak için Marmara Muhtarlar Federasyon Başkanlığı görevini üstlenerek, kıymetli Bursama bu zamana kadar karşılıksız hizmet etmekteyim.

Geçtiğimiz günlerde şahsıma yöneltilen asılsız suçlamalar beni ziyadesiyle üzmüştür. Mevcut devlet başkanımız ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem devletimizin başkanı hem de bağlı olduğum İçişleri Bakanlığımızın en üst makamıdır. Yıllarca yaptığım görevlerde siyaset gözetmeksizin her görüşten insana hizmet etmeyi bir borç bildim ve bu şekilde hareket ettim. Bizler muhtarlar olarak siyasi görüşlere yer vermeden, başımızda bulunan ve bize hizmet getiren herkese saygı duyar ve vatandaşlarımızın faydasına olan her hizmetin arkasında dururuz.

Göreve geldiğim günden beri İçişleri Bakanlığımızın kendisine bağlı birimlerde Cumhurbaşkanımızın fotoğrafının asılı olması ile ilgili genelgesi gereği, ilçe kaymakamlığımıza bağlı bir mahalli idare olmamızdan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi her daim muhtarlığımda asılıdır.

Bu konuyla ilgili hakkımda yapılan asılsız yorumlar ve açıklamalar, hizmetlerimi ve ikili ilişkilerimi baltalamak isteyen başıboş ve işbilmez birkaç kişinin safsatasından öte bir şey değildir.

Saygılar.

Kaynak: Sosyal Medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.