Hava Durumu

Bursa'nın merkezinde "fuhuş pazarı" iddiası! Sosyal medyayı sallayan video...

Bursa'nın göbeğinde yer alan Osmangazi Meydanı'nın fuhuş pazarlıklarının merkezi haline geldiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 12:22
Kaynak: Sosyal Medya
Bursa'nın merkezinde "fuhuş pazarı" iddiası! Sosyal medyayı sallayan video...

Bursa'da yaptığı sokak röportajlarıyla dikkat çeken gazeteci Yusuf Yıldırım, çarpıcı bir video yayımladı.

Yıldırım'ın Youtube, Facebook ve X gibi sosyal medya platformlarından paylaştığı video kısa sürede binlerce kez izlendi.

Osmangazi Meydanı'ndan geçen tramvay hattının yanındaki taşlarda ve banklarda oturarak fuhuş pazarlığı yaptığı iddia edilen şahıslar, gazeteci Yıldırım'ın objektifine takıldı.

Gazeteci kendisine tepki gösteren şahıslara, "Çekmeyelim mi ağabey? Burada fuhuş var. Ben sizin yerinizde olsam hepinizi taş kırmaya götürürüm. Biz burada fuhuş yapılmasını istemiyoruz. " ifadeleriyle cevap verdi.

Söz konusu haber videosuna ulaşmak için tıklayın.

BURSA'DAKİ GENELEV NE ZAMAN YIKILDI?

Bursa Genelevi'ndeki villa tipi evlerin 1998 yılında yıkılması kararı alınmıştı. Milliyet'te yer alan habere göre; basına kapalı olarak geniş güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen yıkımda, hayat kadınları, eşyalarını boşaltıp, bit pazarında satmıştı. 

Kararını protesto eden genelev kadınları ve avukatları Nedim Dilek, "Hamitler semtinde yer gösterdiler, inşaat izni vermediler. Artık fuhuş sokaklara, mahalle aralarına taşacak. Kent Konseyi'nin oturup, sağlıklı bir karar vermesini istiyoruz" demişti. Dönemin Bursa Büyükşehir Belediyesi avukatlarından Tuncan Fişekci, kalan 50 binanın da önümüzdeki günlerde yıkılacağını belirterek, "Yıkılan yer, fuar alanı kapsamında kullanılacak" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Sosyal Medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.