Hava Durumu

Bursa'nın kanayan yarası asansörler çözüm bekliyor! Vandallar ve hırsızlar...

Bursalı vatandaşlar, kentin merkezinde yer alan Acemler'deki üstgeçit asansörlerini tahrip olduğu gerekçesiyle kullanamadıklarını, yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirdi. Bursa'da çeşitli noktalarda bulunan asansörler, sık sık vandallar ve hırsızlar tarafından bu tarz çirkin girişimlere maruz kalıyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 21:16
Kaynak: İsmail Karaduman
Bursa'nın kanayan yarası asansörler çözüm bekliyor! Vandallar ve hırsızlar...

Bursa'nın merkezinde yer alan Acemler'de bulunan 2 üstgeçit asansörü, kimliği bilinmeyen şahıs veya şahıslar tarafından tahrip edildi.

ASANSÖR KARANLIĞA GÖMÜLÜYOR

Özellikle hamilelerin, çocuklu ailelerin, engellilerin ve yaşlıların kullandığı üst geçit asansörlerinin, aydınlatma sistemi ve panelleri zarar gördü.

Aydınlatma sistemi zarar gören asansörü karanlıkta kullanmak zorunda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, panele ait kabloların dışarıya sarkması dolayısıyla elektrik çarpması riskiyle karşı karşıya olduklarını söyledi.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM İSTİYOR

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğü (BUSKİ) binası ile Acemler Metro İstasyonu'nun ortasında kalan, yanı başında hastanenin ve Bursaspor'un stadının bulunduğu üstgeçide ait asansörün yıllardır bu halde olduğunu dile getiren vatandaşlar, Bursa Büyükşehir'den ve emniyetten kalıcı çözüm beklediklerini söyledi. Vatandaşlar, ayrıca Botanik Park ve İstanbul Caddesi üzerindeki asansörlerde de aynı duruma şahit olduklarını dile getirdi.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.