Hava Durumu

Bursa Mudanya'daki dev tarlanın sahipleri her yerde aranıyor!

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki 5 bin metrekarelik tarlanın sahiplerinin bulunması için ilan yayımlandı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 20:06
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa Mudanya'daki dev tarlanın sahipleri her yerde aranıyor!

İlan, Bursa 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından, "Gaiplik istemli dava tebliği" başlığıyla verildi.

Mudanya ilçesine bağlı Halilbey mahallesindeki biri 5 bin 30 metrekarelik tarlanın Hüseyin, Mehmet ve Fatma isimli sahiplerinin gaipliğine karar verilmesi için dava açıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Hazine ile Bursa Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı arasında görülen dava için Bursa 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından tebligat yayımlandı.

Tebligatta şu ifadeler yer aldı:

Bursa ili, Mudanya İlçesi, Halilbey Mahallesinde bulunan tapunun 122 ada, 93 parsel numarasında kayıtlı taşınmaz malın malikleri Hüseyin, Mehmet ve Fatma isimli kişi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı İleçevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında mahkememizde görülmekte olan Gaipliğe Karar Verilmesi davası nedeniyle;

Mahkememizin yukarıda esas numarası yazılı dosyasında hakkında gaiplik kararı istenilen Bursa ili, Mudanya İlçesi, Halilbey Mahallesinde bulunan tapunun 122 ada, 93 parsel numarasında kayıtlı taşınmaz malın malikleri

Hüseyin, Mehmet ve Fatma isimli şahısları tanıyan bilen olup olmadığı, ölü yada sağ oldukları hakkında bilgisi olanlar ve nerede olduğunu bilenler var ise ilk ilan tarihinden itibaren 6 ay içerisinde mahkememiz dosyasına başvurmaları, mahkememize müracaat edilmediği takdirde adı geçen şahıslar hakkında Türk Medeni Kanunu'nun 588/1 maddesi uyarınca gaiplik kararı verileceği hususu ilanen tebliğ olunur.

27/11/2024 günü saat: 09.50'de duruşmada bizzat hazır bulunmanız veya kendinizi bir vekille temsil ettirmeniz, aksi taktirde HMK 139. ve 147. maddeleri uyarınca yargılamaya yokluğunuzda devam olunacağı hususu dava dilekçesi ve duruşma günü yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.