Hava Durumu

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Deviren'e 'Bozbey'li gönderme!

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Sedat Akkuş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in kentsel tasarım projesi kapsamında imzalanan iş birliği protokolünde yanına Bursa Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Aksoy'u almasını örnek göstererek Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'i eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 12:00
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa Gemlik Belediye Başkanı Deviren'e 'Bozbey'li gönderme!

Gemlik Belediyesi'nin Kent Konseyi ile arasındaki koordinasyonu sağlamak ve sekreterya görevini yürütmek üzere Dilan Geyik'i görevlendirmesiyle başlayan gerginlik sürüyor.

BOZBEY'İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Sedat Akkuş sosyal medya hesabından Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Altıparmak bölgesiyle ilgili imar ve kentsel tasarım projelerinin hazırlanması amacıyla Osmangazi Belediyesi, ilgili akademik odalar ve Bursa Kent Konseyi ile iş birliği protokolü imzaladığı fotoğrafı paylaşarak Gemlik Belediyesi'ni eleştirdi.

Akkuş paylaşımında, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey ilk kentsel tasarım projesinde hemen sağına Bursa Kent Konseyi başkanını alıyor. Akademik odalar ve Bursa Kent Konseyi ile protokol imzalıyor. Bizimkiler daha Zeytin Festivaline, Hemşeri Dernekleri Festivaline nasıl sokmayalım Kent Konseyini planı yapıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.