Hava Durumu

Bursa'daki o ilçeye BESAŞ'tan müjde! Fabrika satış mağazası...

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BESAŞ, Gemlik'teki vatandaşların daha rahat ürünlere ulaşımı adına ilçede fabrika satış mağazası açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 14:52
Kaynak: Tulga Aykaç
Bursa'daki o ilçeye BESAŞ'tan müjde! Fabrika satış mağazası...

Temmuz ayında Gemlik'teki vatandaşların da tüm BESAŞ ürünlerine kolayca ulaşabilmesi amacıyla Gemlik Belediyesi ile BESAŞ arasında satış mağazası için protokol imzalanmıştı.

İmza törenine, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ve BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş’ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Deniz Güzelkaya, Gemlik Gemtar Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdi Şahin, Başkan Yardımcıları Berna Işıkdoğan ve Tarık Erdem katılmıştı.

BESAŞ DUYURDU: RESMEN AÇILIYOR

Yapılan protokolün ardından hazırlıkların tamamlanmasıyla fabrika satış mağazasının açılışı için tarih verildi.

BESAŞ'tan yapılan açıklamada, "BESAŞ’ın en taze ve doğal ürünleri Gemlik’te faaliyete başlayacak Fabrika Satış Mağazamızda sizlerle buluşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Bozbey’in katılımıyla gerçekleşecek açılışımızda sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız." ifadeleri kullanıldı.

Gemlik Katlı Otoparkı’nın altında yer alan ve işletmesi BESAŞ tarafından gerçekleştirilecek olan satış mağazası, farklı bir ilçede yer alması nedeniyle de ilk olma özelliğini taşıyor.

Açılış töreni 21 Eylül Cumartesi günü saat 11.30'da yapılacak.

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.