Hava Durumu

Bursa'daki dev fabrika işçi arıyor! Kreş, ikramiye, yakacak, erzak ve ayakkabı yardımı...

Bursa'nın tekstil devlerinden Aunde, fabrikalarında çalışmak üzere işçi alacağını duyurdu. İşçilere yılda 4 maaş ikramiye, 3 kez erzak yardımı, 2 kez yakacak yardımı, 2 kez ayakkabı yardımı ve aylık 1600 TL net devamlılık ödülü verilecek. Ayrıca çalışanlara servis ve kreş imkanı da sunulacak. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 16:11
Kaynak: Tulga Aykaç
Bursa'daki dev fabrika işçi arıyor! Kreş, ikramiye, yakacak, erzak ve ayakkabı yardımı...

1984 yılında Bursa'da temelleri atılan Türkiye’nin en büyük 200 sanayi kuruluşu arasında yer alan Aunde Teknik Anonim Şirketi, personel alımı yapacağını duyurdu

Aunde, Gemlik ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları için tecrübeli ve tecrübesiz dikim operatörü, montaj operatörü, seri çözgü operatörü, çözgülü örme operatörü ve çeşitli pozisyonlarda eleman alımı gerçekleştirecek.

İş başvurusunda bulunmak isteyenler için Temmuz ayı boyunca her Salı ve Perşembe günleri saat 09:00'da Merinos-Gemlik otobüslerinin kalktığı yerden servis kaldırılacak.

DİKKAT ÇEKEN SOSYAL HAKLAR! İKRAMİYE, KREŞ, YARDIMLAR VE SERVİS

Aunde, işçilere yılda 4 maaş ikramiye, 3 kez erzak yardımı, 2  kez yakacak yardımı, 2 kez ayakkabı yardımı ve aylık 1600 TL net devamlılık ödülü verileceğini açıkladı.

Bursa'nın her yerine servis imkanı olduğu belirten firma, Bursa merkez, Gemlik ve Orhangazi'de kreş hizmetleri olduğunu açıkladı.

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.