Hava Durumu

Bursa'da çok sayıda ihale sözleşmesi! Teker teker imzalandı

Bursa'da çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu Temmuz ayında açtığı ihaleler için sözleşme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 10:44
Kaynak: İsmail Karaduman
Bursa'da çok sayıda ihale sözleşmesi! Teker teker imzalandı

Bursa'daki kamu kuruluşları tarafından Temmuz ayında Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden açılan ihalelerin bazılarında imzalar atıldı.

İşte sözleşme imzalanan o ihaleler...

KESTEL BELEDİYESİ

Kestel Belediyesi Fen İşleri'nin açtığı, "Kestel Vani Mehmet Mah 124 Sokak, 456 Ada, 4 Parselde İstinat Duvarı Yapılması" ihalesinin kazananı 3 milyon 999 bin 113 TL veren Selman Karadağ'ın oldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları'nın açtığı, "9 kalem muayene eldiveni alımı" ihalesinde Arun Sağlık Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ile 17 milyon 382 bin 852 TL'lik sözleşme yapıldı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü'nün açtığı, "104 (Yüz Dört) Adet Yangına Müdahale Aracının Kasko Sigortalarının Yaptırılması İşi"ni 3 milyon 686 bin 922 TL'lik teklif veren Ali Osman Demirağ Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kazandı.

NİLÜFER BELEDİYESİ

Nilüfer Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü'nün açtığı, "2024 Yılında Bursa Nilüfer Belediyesi'ne ait araçlarda kullanılmak üzere 750,000 lt motorin ve 20,000 lt kurşunsuz benzin 95 oktan alınması işi" ihalesinde Varlı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ile 35 milyon 998 bin TL'lik sözleşme imzalandı.

Nilüfer Belediyesi'nin, park yapımı ihalesini (62 çeşit , peyzaj ve saha tanzim işleri, İnşaat işleri, yapım işi) Evson İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. 14 milyon 897bin 286 TL'ye imzalar atıldı.

Nilüfer Belediyesi'ne ait tesislerde 2024/2025 yılı klima/havalandırma bakım onarım işleri için açılan ihalede 11 milyon 787 bin TL teklif sunan Yükselen Proje Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi sözleşme yapıldı.

Nilüfer Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından açılan "Nilüfer Belediyesi Sınırları İçerisindeki Muhtelif Cadde Ve Sokaklara Ocak Taşından Malzeme Ve Koruge Boru Temini İşi" ihalesini 34 milyon 535 bin TL teklif veren Danış Yapı Madencilik Sanayi Ve Ticaret A.Ş kazandı.

YILDIRIM BELEDİYESİ

Yıldırım Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün araç kiralamasını 15 milyon 445 bin 268 TL 4 kurul teklif veren Mar-kur Turizm Otomotiv Nakliye İnşaat Özel Sağlık Temizlik Ve Personel Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı. 

BURSA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

Bursa Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'nün Özlüce yurdunun tadilatı için açtığı ihalede Nurullah Akdemir ile 10 milyon 686 bin 237 TL 50 kuruşa imzalar atıldı.

KARACABEY BELEDİYESİ

Karacabey Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün açtığı "Parke Taşlı Yol Yapım İşi"ni 7 milyon 990 bin TL teklif sunan Ynz İnşaat Hafriyat Nakliye Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.

GEMLİK BELEDİYESİ

Gemlik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Açık Hava Reklamcılığı Hizmet Alımı ihalesi için 1 milyon 280 bin 230 TL teklif sunan Emre Keleş ile sözleşme yaptı.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.