Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyesi kavun ve karpuz dağıtacak

Ürünleri piyasanın çok altında alınmak istenen çiftçilerin mağduriyetini gidermek için devreye giren Bursa Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin tarladaki karpuz ve kavunlarını alıp vatandaşlara dağıtacak. İşte dağıtım noktaları...  

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 16:05
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Belediyesi kavun ve karpuz dağıtacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tarladaki ürünleri piyasanın çok altında alınmak istenen Mustafakemalpaşalı çiftçilerin mağduriyetini gidermek için Tarım Peyzaj AŞ'ye talimat verdi.

Tarım Peyzaj AŞ, çiftçiden değerinde aldıkları kavun ve karpuzları halka dağıtacaklarını duyurdu.

DAĞITIM NOKTALARI BELLİ OLDU

Bursa Büyükşehir Belediyesi İştiraki Tarım Peyzaj A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Başkanımız Mustafa Bozbey’in talimatı ile çiftçilerimizin tarladaki karpuz ve kavunlarını alacağız. Ürünler, belirttiğimiz noktalarda bugün ve yarın gerçekleştirilecek olan dağıtımlarla halka sunulacaktır. Dağıtım noktaları ve saatleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için lütfen duyurularımızı takip edin. Amacımız, yerel çiftçilerimizin emeklerini destekleyerek taze ve sağlıklı ürünleri doğrudan vatandaşlarımıza ulaştırmaktır. Yaparsa Bozbey yapar!" ifadelerine yer verildi.

Bu akşam saat 20:00'da Ortabağlar mahallesindeki Fakülte Camii ve Yavuzselim mahallesindeki Aziziye Merkez Camii önünde karpuz ve kavun dağıtılacak.

Yarın ise saat 20:00'da Dikkaldırım mahallesi Mihraplı Parkı önünde, saat 19:00'da İSE Soğanlı Mahallesi Soğanlı Merkezli Camii ve Nilüfer Işıktepe Camii önünde dağıtım yapılacak.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.