Hava Durumu

ALF'nin Bursa anketinde dikkat çeken YRP detayı! AK Parti ve CHP'yi solladı

ALF Araştırma, Bursa'nın Osmangazi, Yenişehir, İznik ve Gemlik ilçelerinde seçmenlere, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde İlçe Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusunu yöneltti. Anketlere göre her ilçede YRP'nin de aralarında bulunduğu farklı bir partinin adayı seçimi kazanıyor. İşte YRP'nin sürpriz yaptığı o ilçe...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 10:00
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
ALF'nin Bursa anketinde dikkat çeken YRP detayı! AK Parti ve CHP'yi solladı

Yerel seçimlera 2 haftadan az bir süre kala Bursa için yapılan anket çalışmaları sürüyor.

ALF Araştırma'nın Bursa'nın 4 ilçesi için yaptığı anketten sürpriz sonuçlar çıktı.

Osmangazi, Yenişehir, İznik ve Gemlik ilçelerinde vatandaşlara, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde İlçe Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu soruldu.

8-13 Mart tarihleri arasında yüz yüze anket yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmanın hata payı yüzde 2,4 olarak belirtildi.

İşte çarpıcı anket sonuçları...

OSMANGAZİ

2 bin 260 katılımcının katıldığı Osmangazi anketinde AK Parti'nin adayı Mustafa Dündar yüzde 40,8 ile birinci çıktı. CHP'li Erkan Aydın ise yüzde 34,4 ile ikinci oldu.

YENİŞEHİR

Bin 290 katılımcının katıldığı Yenişehir anketinde MHP'nin adayı Davut Aydın yüzde 43,2 ile birinci oldu. CHP'li Sadi Aktaş ise yüzde 25 ile ikinci sırada yer aldı.

İZNİK

Bin 150 katılımcının katıldığı İznik anketinde YRP'nin adayı Z. Abidin Turan yüzde 32,5 ile birinci çıktı. AK Parti'nin adayı M. Kaan Usta yüzde 30,4 ile ikinci, CHP'nin adayı Ayar Özer ise yüzde 19,5 ile üçüncü oldu.

GEMLİK

Bin 430 katılımcının katıldığı Gemlik anketinde CHP'nin adayı Şükrü Deviren yüzde 39,2 ile birinci oldu. AK Partili Refik Yılmaz ise yüzde 37,5 ile ikinci sırada yer aldı.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.