31 Mart Yerel Seçimleri sonrası başkanların değiştiği Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi'nin ardından Osmangazi Belediyesi'nin de borcu belli oldu.
Kanal 16 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Özdal'a konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, belediyeyi ne kadar borçla devraldıklarını ilk kez açıkladı.
"1 MİLYAR TL BORÇLA DEVRALDIK"
Özdal'ın "Osmangazi Belediyesi’nin borcu ne kadar?" sorusuna cevap veren Başkan Aydın, "Borçsuz belediye yok. Biz devraldığımızda borç miktarı 1 milyar liraydı. Borcun 300 milyonunu ödedik ama yeni borçlar geliyor." dedi.
"ENKAZ VE PANKART EDEBİYATI YAPMADIK"
Bursa'da el değiştiren diğer belediyelere göndermede bulunan Aydın, "Tek farkımız, biz enkaz, pankart edebiyatı yapmadık. 5 ayda 7,8 açılış ve temel atma töreni yaptık. Hizmet odaklıyız." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Kanal 16
Biri 96 yaşında
Vaybe kimler af edilidor bu ülkenin suçsuzları hapiste erken seçim olacak af edilenler hizbullahçı teröristler yazık
Domuzbağcı teröristlere af Türk Bayrağı taşiyan gençler cezaevine Türkiye Cumhuriyetinin en karanlık ve berbat günlerini yaşıyoruz bunların yüzünden