Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın en önemli özelliği elindeki kıt imkanlardan maksimum fayda alması.
Başkan olduğu günden itibaren ağır borçlarla mücadele eden aydın, yapmış olduğu çalışmalarla belediyeyi önemli yükten kurtardı.
Önce tasarruf ve israfa son prensibiyle başkanlık yapan diyen Aydın, bu noktada ilçe genelinde yapmış olduğu ” Gardrop Projesi” de ilçe genelinde ses getirmeye başladı.
Proje kapsamında okullarda çalışmalar yapan Aydın, hem projeyi tanıtıyor hem de projenin merkezi giysi evinde ihtiyaç sahiplerini ağırlıyor.
Proje kapsamında kullanılmayan ayakkabı, giysi ve elbiseleri toplayan ekip önce bunları temizliyorlar ardından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.
Konuyla ilgili telefonla konuştuğumuz Aydın “Sosyal sorumluluk projemiz olan Gardrop projesine duyarlı öğrencilerimizin destekleri ile her geçen gün artıyor.
Bizlerin burada tek bir amacı var bu projeyi süreklilik haline getirmek ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü destek olmaktır. Önceki günde Orhanbey İlkokulu öğrencilerimiz giysi evine kullanmadığı temiz giysilerini getirerek projeye destek oldu.
Sizlerin getirdiği temiz kıyafetler burada ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Projemizi her geçen gün daha fazla kitleye duyurarak desteklerimizi artırıyor ve buradan da ihtiyaç sahiplerine teslim ediyoruz.
Böylesine anlamlı bir projeye destek veren tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum.” dedi.
Bu sayede hem ihtiyaç sahipleri faydalanmış oluyor hem de ihtiyaç fazlası giysiler değerlendirilmiş oluyor.
Bizler de bu tür projeleri önemsiyor ve destekliyoruz.
POLİTİK BAKIŞIN KONUĞU GÖK...
Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında bu haftaki konuğumuz Demokrasi ve Atılım Partisi Osmangazi İlçe Başkanı (DEVA) Yasin Gök olacak.
Siyasete ilk defa DEVA'da atılan önce atanan sonra seçilen, Başkan Gök ile partisinin Osmangazi İlçesinde kuruluşundan bugüne kadar geçen süre içinde yapmış olduğu çalışmalar ve bundan sonraki sürece yönelik planlamaları konuşacağımız program bu akşam 20.30'da AS TV ekranlarında.
Vakti olanlar kaçırmasın...
Şimdiden iyi seyirler.
AK PARTİ'DE ÖNCEKİ DÖNEM VEKİLLERİ ANKARA'DA
AK Parti Genel Merkezi zaman zaman önceki dönemlerde görev yapmış milletvekilleri ve il başkanları ile zaman zaman buluşmalar gerçekleştiriyorlar.
Bu buluşmalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılıyor.
O buluşmalardan biri de önceki gün Beştepe'de gerçekleşti.
Önceki dönem milletvekilleri buluştular.
Bursa'dan da Hayrettin Çakmak, Şevket Orhan ve Sedat Kızılcıklı olmak üzere bir çok önceki dönem milletvekili de toplantıya katıldı.
Milletvekilleri, düşüncelerini paylaştılar.
Özellikle sahanın yansımasını anlattığı bilgisine ulaştık.
Bakalım bu buluşmalar sahaya nasıl yansıyacak?
Bekleyip, takip edelim.