Hava Durumu

Duy bu sesi Osmangazi!..

Yazının Giriş Tarihi: 01.07.2024 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 08:07

"Osmangazi İlçesi, Kocanaip Mahallesi, Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Orta   Okulu'ndan Muradiye semtine inerken Yüksek Kaldırım Sokak'ta onarımını aylardan beri beklediğimiz ve resimlerini çekip gönderdiğimiz bir yol sorununun ihya edilmesi için daha ne kadar bekleyeceğiz acaba?.

Oluşan çukur oldukça derin ve hergün biraz daha derinleşiyor. Bir kaç kere ilgililere duyurduk ama sesimiz herhalde yetmedi. Duy artık bu sesi Osmangazi Belediyesi!." -Bir kısım semt sakinleri

TEŞEKKÜR PANOSU

YATAK TEMİZLENDİ:- "Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum. Köşenizde Gökdere'de dere yatağının çöplük haline getirildiğini belirterek temizletilmesini rica etmiştim.

Sonunda çalışmayı bizzat gördüm, mutlu oldum. Dere yatağı tamaman temizlendi. İnşallah bundan sonra çöp falan atılmaz. Meseleyi hangi belediye halletmişe, teşekkürler."- Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

BÜYÜKKUMLA'DA EZİYET İÇİNDE BİR YAŞAM...

"Büyükkumla'da oturuyoruz. Burada insanlar genel olarak yaşlı ve de hasta kişiler.. Güzel bir yer burası. Ancak akşam olunca durum değişiyor.

İki tane gazino var burada.. Ama çok yüksek volümde müzik yayını yapıyorlar. Bu da tam bir eziyete dönüşüyor. Hatta şu anda bunu size yazarken saat 14.28 evin içinde oturmak çok zor. Kafalarımız oldu kazan. Gazinonun dibinde değiliz ama bu sıcakta ne balkonda ne de ev içinde oturabiliyoruz.

Aslında bu çile yıllardır aynı, bir türlü çözülmüyor. Üç beş kişi eğlenirken ve de para kazanırken diğer insanlara eziyet ediliyor. Birçok oturan insan kanser tedavisi görüyor çevrede.

Şehre gitsen gürültü, Büyükkumla'ya da gitsen gürültü. yöneticilerimiz lütfen

Yetkililerin dikkatine. Saygılarımla. " -(Lütfen adımı yayınlamayın)

KÖPEK SÜRÜSÜ TEHLİKE SAÇIYOR

"Nilüfer, Çamlıca Mah.'ndeki Oğuz Sokak'a yakın çevre sakinleriyiz. Oğuz sokak mecburi güzergahımız ama buradan çoluk çocuk hepimiz korkularla geçiyoruz..

Sebebi sokağı mesken tutan köpek sürüsü. Bu fotoyu korku içinde çekebildik. 

Beş köpekten oluşan bu sürü çoğu günler yedi-sekiz olabiliyor. Bizler de hayvanseveriz ama bu hayvanların belirli yerlerde kontrol altında tutulmaları, barınıp beslenmeleri gerekir.

Oğuz sokaktan işyerlerimize gidip gelirken mecburen buradan geçmek zorundayız ama korku içinde yaşamamayalım artık. Lütfen, lütfen." -FİRUZAN

HAYDİ, VİRA BİSMİLLAH!

Bugün 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı.

Yurdumuzun üç yanında Mavi Vatan'ımızı koruyan Deniz Kuvvetleri'mizin tüm kahramanları ve tüm denizcilerimize:

Selam ve pruvanız neta, dümeniniz viya, rüzgarınız kolay olsun. Haydi, vira Bismillah.. -E.Ö

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.