Hava Durumu
mobmenu

Son Dakika

    Sen çok yaşa Timsah! Bursaspor 61 yaşında...

    Bursaspor bugün 61’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor.

    Yeniden eski günlerine dönmenin hesaplarını yapan Yeşil Beyazlı camia bu özel günde Şampiyonluk kupasını havaya kaldırdıkları emektar Atatürk Stadı’nda toplanacak.

    Saat 20.00’de başlayacak kutlama organizasyonunda binlerce meşale aynı anda yakılacak. 

    YIKILMADIK AYAKTAYIZ

    Bursaspor’un bugün kuruluşunun 61’inci yıldönümü. 1 Haziran 1963’te Acar İdmanyurdu, Akınspor, İstiklal, Pınarspor ve Çelikspor’un birleşmesiyle kurulan Yeşil Beyazlı kulüp eski şaşalı günlerine dönmenin hayallerini kuruyor.

    16 Mayıs 2010’da kazandığı Süper Lig Şampiyonluğu’nun sonrasında sürekli ivme kaybeden ve 1,5 milyar lirayı aşan borçla tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor yeniden ayağa kalmak için günleri sayıyor.

    Türk futbolunun en köklü camialarından biri konumundaki Anadolu Devrimi’ne imza atan Yeşil Beyazlılar küllerinden doğacağı günü iple çekiyor.

    Ve tüm Bursasporlular her türlü olumsuzluğa rağmen, “Sen çok yaşa Bursaspor” demeyi hiçbir zaman elden bırakmıyor.

    Enes Çelik’in başkanlığa seçilmesinin sonrasında başlatılan ‘Yanındayım’ kampanyasıyla sadece Bursa’nın değil, ülke genelinin desteğini alan Bursaspor için bu anlamlı günde Yeşil Beyazlı taraftarlar tarihi bir organizasyon gerçekleştirecek. Saat 20.00’de her şeyin başladığı yerde, emektar Atatürk Stadı’nda buluşacak Bursaspor sevdalıları kulüplerinin kuruluş yıldönümünü yakacakları binlerce meşale ile kutlayacak.

    Ve Bursaspor taraftarı 16 Mayıs 2010’da Şampiyonluk Kupasını havaya kaldırdıkları Atatürk Stadı’nda tüm dünyaya ‘Yıkılmadık ayaktayız’ diye seslenecek.

    Oluşturulma Tarihi: 1 Haziran 2024, Cumartesi 00:06
    Güncellenme Tarihi: 1 Haziran 2024, Cumartesi 00:06
    Yorum Ekle
    Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
    Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.