Hava Durumu

Helal olsun çocuklar! Milli Takım son 16'ya kaldı, rakibimiz belli oldu...

EURO 2024'te son maçlar oynandı. A Milli Takımımız, rakibi karşısında 2-1 kazanarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Gruptaki bir diğer maçta ise Gürcistan bir futbol mucizesine imza atarak rakibini 2-0 yendi ve en iyi üçüncü olarak adını son 16 turuna yazdırdı. Öte yandan Ay-Yıldızlılar'ın son 16'daki rakibi de belli oldu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 23:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 00:27
Kaynak: MyNet
Helal olsun çocuklar! Milli Takım son 16'ya kaldı, rakibimiz belli oldu...

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı'nın mücadele ettiği F Grubu'nda son maçlar oynandı.

Ay-Yıldızlılar son maçında Çekya ile kozlarını paylaştı. Gruptan çıkmayı garantileyen Portekiz ise son sıradaki Gürcistan ile karşı karşıya geldi.

AY-YILDIZLILAR SON 16'DA

A Milli Futbol Takımımız 20. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un ayağından gelen goller ile mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Bu skorla puanını 6'ya yükselten grubunu ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

RAKİBİMİZ BELLİ OLDU

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nu 2'nci sırada bitirirken, D Grubu'nu 6 puanla ilk sırada tamamlayan Avusturya ile eşleşti.

HAKEM ISTVAN KOVACS SARI KART YAĞDIRDI

Öte yandan karşılaşmada 2'si kırmızı olmak üzere tam 17 kart çıktı. Hakem Istvan Kovacs A Milli Takımımız'da Mert Günok, Mert Müldür, Hakan Çalhanoğlu (cezalı), Salih Özcan, İsmail Yüksek, Kenan Yıldız, Samet Akaydın (cezalı), Uğurcan Çakır'a sarı kart gösterdi.

GÜRCİSTAN'DAN SÜRPRİZ

Grubun bir diğer maçında ise Gürcistan Portekiz karşısında büyük bir sürprize imza attı. Millilerin ilk maçta mağlup ettiği Gürcistan, zorlu rakibi Portekiz'i 2-0 mağlup ederek Çekya'yı turnuva dışına itti ve en iyi üçüncü kontenjanından adını son 16'ya yazdırdı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.