Hava Durumu

Türkiye maçı Çekya basınında: "Skandal! Hakem maçı çaldı"

Türkiye, EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı. Çekya-Türkiye maçı, Çek basınında da geniş yankı buldu. Çekler, Istvan Kovacs'ın yönetimine ateş püskürürken, Romanyalı hakem için ağır ifadeler kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 14:47
Kaynak: NTV Spor
Türkiye maçı Çekya basınında: "Skandal! Hakem maçı çaldı"

Türkiye'ye 2-1 mağlup olan Çekya, EURO 2024'e veda etti.

A Milli Futbol Takımı ise adını son 16 turuna yazdırdı ve Avusturya'nın rakibi oldu. Çekya-Türkiye maçı Çek basınında geniş yankı buldu.

Çekler, Istvan Kovacs'ın skandal bir yönetim sergilediği konusunda fikir birliğine varırken, Rumen hakem için çarpıcı ifadeler kullanıldı.

Çek basınında Çekya-Türkiye maçının yankıları şöyle:

Sport: Tomas Soucek'in sözlerine yer veren site, oyuncunun "Hakem kibirliydi, maçın adamı olmak istiyordu" ifadelerini ön plana çıkardı.

tn.nova: Hakem Kovacs'ın son derece kötü bir performans ortaya koyduğunu söyleyen site, "Muhtemelen şimdiye kadar gördüğünüz en kötü hakemlik performanstı" ifadelerini kullandı.

Praha in: Hakem Kovacs'ın yönetimini eleştiren sitenin "Rumen aptalı" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

isport.blesk: "Çek futbolu adına talihsiz bir sonuç oldu. Turnuvayı tek puanla son sırada bitirmek ve taraftarlara galibiyet sevinci yaşatamamak felaket."

i60: "Sefalet ve yıkım. Çekler 3 maçta hiçbir şey gösteremedi. Çek futbolunun ne durumda olduğu ortaya çıktı.

Kladensky.denik: "Hayal kırıklığı" ifadelerini kullanan site, maç sonrası kırmızı kart gören Tomas Chory'nin "Kimseyi boğazından tutmadım. Duygular çok yoğundu. Kesinlikle kimseye bir şey yapmadım" sözlerine değindi.

Denik: Maçın adamı olarak ironik bir şekilde hakem Kovacs'ı gösteren site, "Dünya skandal bir performansla karşı karşıya. Hakem maçı çaldı ve Çekya'nın EURO 2024'ten elenmesine yardım etti" ifadelerini kullandı.

Haber detayında Çek futbolseverlerin "Dünyanın en kötü hakemi" yorumlarına yer verildi.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.