Hava Durumu

Trabzonspor'da Şenol Güneş'e çifte müjde

Trabzonspor’da kart cezası sona eren ve sakatlığını atlatan Visca ile diğer kanatta forma giyebilecek durumda olan Orsic, Konyaspor maçına özel olarak hazırlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, iki yıldız ismi bu önemli karşılaşma için özel olarak çalıştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 11:21
Kaynak: Fanatik
Trabzonspor'da Şenol Güneş'e çifte müjde

Sezona üst üste 5 beraberlikle başlayan Trabzonspor'da, özellikle forvet hattındaki sınırlı seçenekler teknik direktör Şenol Güneş'i oldukça zorlamıştı. Ancak Pazar günkü Konyaspor karşılaşmasında deneyimli hocanın kadro derinliği bir nebze artacak.

FIRTINA'YA MÜJDELİ HABER!

Edin Visca'nın kart cezası bitti ve hafif sakatlığını da atlattı. Aynı şekilde Mislav Orsic de iyileşti. Hırvat yıldız, son Gaziantep FK karşılaşmasında forma giyememişti. Şenol hoca, iki yıldız ismi özel olarak Konyaspor maçına hazırlarken, saha içi liderlik yapmalarını bekliyor.

Sağ kanatta Visca'nın yeri garanti gözükürken, solda ise Orsic ile Nwakaeme ikilisi arasında rekabet var. Fakat Nijeryalı oyuncu fiziksel anlamda tam hazır olmadığı için kulübe kozu şeklinde kullanılabilir.

BANZA VE CHAM YİNE İLK 11'DE

İleri uçta Banza'nın yeri garanti. 10 numarada ise Şenol Güneş'in yine Muhammed Cham'a forma vermesi bekleniyor. Esas belirsizlik orta sahanın merkezinde ve stoperde yaşanıyor. Savic'in yanı sıra Batagov ile Hüseyin Türkmen sakat. Defansta Denswil'in partneri bu kez yeni transfer Serdar Saatçi olabilir. Orta sahada ise Okay ve Mendy'nin oynaması ilk ihtimal. Fakat Mendy'nin yine stoperde başlama durumu da söz konusu.

EREN ELMALI'DA PROBLEM YOK

Gaziantep FK maçında sakatlanan Eren Elmalı'nın detaylı kontrolleri dün yapıldı. Milli sol bekin önemli bir probleminin olmadığı öğrenilirken, pazar günkü Konyaspor mücadelesinde forma giymesi bekleniyor.

Eren'de sıkıntı yaşanması halinde ise sol bekte yeni transferlerden Barisic olacak. Teknik direktör Şenol Güneş, göreve geldikten sonraki 3 lig maçında da savunmanın solunda Eren'i oynatmıştı. 

Kaynak: Fanatik

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.