Hava Durumu

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Osimhen itirafı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Victor Osimhen'in bordo-mavililere önerildiğini ancak beklenen rakamlara çıkamadıklarını belirtti. Öte yandan yabancı sınırıyla da ilgili konuşan Başkan Doğan, "Bizimle birlikte Beşiktaş ve Galatasaray'ın da talebi oldu. Sadece bu üçünün de değil birçok kulüp böyle bir şey talep etti. Federasyonumuz uygun görmediği için değişiklik söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 15:40
Kaynak: NTV Spor
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Osimhen itirafı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Tivibuspor'da katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Şenol hocamız bizim efsanemiz. Trabzonspor'u Trabzonspor yapan oyuncuların başında geliyor. Şenol hoca o oyunculardan biri. Şehir Şenol hocayı güzel karşıladı. İnsanların yaklaşımı güzeldi. Anlaşma noktasına gelince, aramızda uzun süren bir görüşme olmadı. Her hangi bir şart olmadan gelmek istediğini söyledi ve el sıkıştık.

OSİMHEN AÇIKLAMASI

Ertuğrul Doğan, Tivibu Spor'da yaptığı açıklamada, "Sanırım Osimhen bize de önerildi. Ama bizim tabi o rakamlarla bir şey yapmamız söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

OSİMHEN'İN MALİYETİ

Galatasaray, Victor Osimhen'in maliyetini, "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir." şeklinde KAP'a açıklamıştı.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.