Hava Durumu

Roma'dan Zalewski'ye Galatasaray resti: İstediği sözleşme şartlarını da duyurdular

Galatasaray, Nicola Zalewski'nin transferi için Roma ile anlaşmaya vardı. İtalyan basını sarı kırmızılıların ödeyeceği bonservisi ve henüz anlaşma sağlanamayan Zalewski'nin istediği ücreti yazdı. Polonyalı futbolcunun teklifi kabul etmesi için Roma'nın da baskı yaptığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
Roma'dan Zalewski'ye Galatasaray resti: İstediği sözleşme şartlarını da duyurdular

Transfer döneminin son gününe gelinirken, Galatasaray ile Roma'nın sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski arasındaki pazarlıklar devam ediyor.

Corriere dello Sport'un haberine göre; İtalyan takımı, Galatasaray'ın 11 milyon Euro bonservis bedeli ve bonuslar ile birlikte sonra satıştan pay teklifini kabul etti.

Zalewski ile yapılan görüşmelerde ise henüz anlaşmanın sağlanamadığı belirtildi.

Haber detayında, Polonyalı futbolcunun sarı kırmızılılardan yıllığı net 3.2 milyon Euro'dan 4 sezonluk sözleşme, 500 bin Euro imza parası ve 15 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi istediği ifade edildi.

Bu şartlarla anlaşmanın gerçekleimesinin zor olduğu kaydedildi ve Galatasaray'ın son bir girişimde daha bulunacağı ileri sürüldü.

22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılıların yeni teklifini beklerken, Roma'dan da bir hamle geldiği ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Zalewski'ye teklifi kabul etmesi yönünde baskı yapıldığı iddia edildi.

Haberde, transferin gerçekleşmesi halinde İtalyan kulübünde, Nicola Zalewski'nin kadro dışı bırakılma ihtimalinin gündeme geleceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.