Hava Durumu

Osimhen transferine Icardi'den ilk tepki! Okan hocayla görüştü...

Osimhen'in Galatasaray'a transferi resmen açıklandı. KAP bildirimi sonrası yıldız futbolcu İstanbul'a geldi. Dünya çapında ses getiren transfer sonrası hücum hattı daha da zenginleşen Galatasaray'da gözler Icardi'ye çevrilmişti. Nasıl bir tepki vereceği merak edilen Icardi'nin Okan Buruk ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Öte yandan Okan hocanın da sistemi değiştirmek için çalışmalar yaptığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 09:03
Kaynak: MyNet
Osimhen transferine Icardi'den ilk tepki! Okan hocayla görüştü...

Osimhen transferi bir anda spor kamuoyunun gündemine oturdu. Son iki sezonun şampiyonu sarı-kırmızılı takım dünyanın en değerli 4. forveti olarak gösterilen Osimhen'i 1 yıllığına kiraladı. KAP'a resmi açıklama yapılırken Nijeryalı yıldız futbolcu için KAP'a açıklama yapılırken, Osimhen de geç saatlerde İstanbul'a geldi.

100 milyon dolarlık piyasa değerine sahip olan yıldız futbolcunun gelişi bir anda gözleri Galatasaray'ın forvet hattına gözleri çevirdi.

Son iki şampiyonlukta büyük katkı veren veren ve geçen sezon gol kralı olan Icardi'nin Osimhen transferine nasıl bir tepki vereceği merak ediliyordu.

Taraftarın da sevgilisi olan Icardi ile Okan Buruk'un Osimhen'le ilgili trasnfer harekatı sonrası bir görüşme yaptığı iddia edidildi.

ICARDI: MUHTEŞEM!

Gazeteci Kadir Çetinçalı'nın aktardığına göre ikili arasındaki görüşmede Okan hoca "Gerekirse sistemi değişeceğiz Osimhen'e ne dersin?" diye soruyor. Icardi ise "Muhteşem derim!" yanıtnı veriyor.

SİSTEM DEĞİŞİYOR

Mauro Icardi, Michy Batshuayi ve Halil Dervişoğlu'ndan oluşan ileri uçta Osimhen'in gelişiyle Okan hocanın seçenekleri çoğalırken, yıldız futbolcunun gelişiyle birlikte sistemin de değişmesi bekleniyor.

Okan Buruk'un çift forvete dönmesine kesin gözüyle bakılırken 3-5-2'ye geçeceği öğrenildi.

İsmail Jakobs’un gelmesiyle eli iyice güçlenen Buruk’un 3’lü savunma hattında Sanchez-Nelsson-Abdülkerim veya Sanchez-Abdülkerim-Jakobs’u tercih edeceği belirtildi.

JAKOBS İMZAYI ATTI

Galatasaray’ın önceki gün İstanbul’a getirdiği Ismail Jakobs dün sabah sağlık kontrolünden geçti. 25 yaşındaki sol bek ile 1+4 senelik anlaşma imzalandı. Senegalli futbolcu, Batshuayi, Jelert ve Sara’dan sonra sarı-kırmızılıların bu yaz gerçekleştirdiği 4. transfer oldu. Zorunlu satın alma opsiyonuyla alınan Jakobs için 1 milyon euro kiralama bedeli verilecek.

Futbolcuya ise 2.1 milyon euro ödenecek. Oyuncunun zorunlu satın alma opsiyonu ise 8 milyon euro olacak.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.