Hava Durumu

Olimpiyatlardaki hayal kırıklığının ardından Bakan Bak eleştirilerin hedefinde

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın X platformunda attığı gönderi yeniden gündeme geldi. İsveçli sporcu Armand Duplantis Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Erkekler Sırıkla Atlama Finali'nde olimpiyat rekoru kırdı. Rekoru kırmasının ardından 'Yusuf Dikeç selamı' veren Duplantis'in o görüntüsünü alıntılayan Osman Aşkın Bak, "Olimpiyat rekoru da kırsan Yusuf abini örnek alırsın." ifadelerini kullanmıştı. Bu olaya ünlü gazeteci Candaş Tolga Işık'tan tepki geldi fakat kısa süre sonra sildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2024 14:40
Kaynak: MyNet
Olimpiyatlardaki hayal kırıklığının ardından Bakan Bak eleştirilerin hedefinde

Bir süredir ülkemizde kapalı bulunan sosyal medya platformu Instagram'a atıfta bulunarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın attığı gönderiyi eleştiren Candaş Tolga Işık, dakikalar içinde paylaşımını sildi.

"ERİŞİM ENGELİ GETİRİLSİN"

Olimpiyat rekoru kıran Duplantis'e şaka yollu göndermede bulunan Osman Aşkın Bak'ın gönderisini alıntılayan Candaş Tolga Işık, "Ülkede erişim engeli getirilmesi gereken tek telefon Spor Bakanımızın telefonu." ifadelerine yer verdi.

KISA SÜRE SONRA SİLDİ

Yaptığı bu paylaşımın ardından Candaş Tolga Işık 5 dakika sonra gönderiyi sildi. Bu olayın ardından geriye sosyal medya yorumları kaldı...

İŞTE BAZI YORUMLAR

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.