Hava Durumu

Nihat Kahveci maç sonrası patladı!

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği maçı yorumladı. Karşılaşmadaki bir pozisyona değinen Nihat Kahveci, hakeme yüklenerek "Türk futbol tarihinde böylesini gördük mü bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 08:46
Kaynak: NTV Spor
Nihat Kahveci maç sonrası patladı!

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasındaki Kayserispor-Beşiktaş maçını Kontraspor'da yorumladı.

Nihat Kahveci, Atilla Karaoğlan'ın Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri olduğunu ancak çok kötü bir performans sergilediğini belirtti.

"PERFORMANSI KABUL EDİLEMEZ" 

Atilla Karaoğlan'ın performansı için "şaka gibi" ifadesini kullanan Kahveci, "Hakemle ilgili konuşulacaksa bu maçtan sonra konuşacaksın. İkinci yarıdaki performansı kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

İlk yarıda kötü bir performans sergileyen Beşiktaş'ın ikinci yarıda ritmini bulduğunu belirten Kahveci, "Beşiktaş ilk yarı siyah, ikinci yarı beyaz oynadı" dedi.

"EN İYİSİ RASHICA'YDI"

 Öte yandan Nihat Kahveci, Kayserispor maçında Beşiktaş'ın en iyi futbolcusunun Milot Rashica olduğunu söyledi.

"SEMİH KILIÇSOY BEDEN DİLİNİ DEĞİŞTİRMELİ" 

Oyuna sonradan giren Semih Kılıçsoy'a tavsiyelerde bulunan Kahveci, "O beden dilini değiştirmeli. Bugünkü ruh halini beğenmedim, toparla kardeşim. Sen milli takımın da geleceğisin" şeklinde konuştu.

"BUNDAN DAHA NET PENALTI OLABİLİR Mİ?" 

Kartal Kayra Yılmaz'ın aut atışı sırasında topa eliyle dokunduğu pozisyona değinen ünlü yorumcu, "Bundan daha net penaltı olabilir mi? Mesela buna VAR müdahale etmiyor mu? Bence Atilla Karaoğlan dönse ve görse de vermezdi" ifadelerini kullandı.

"RASHICA'NIN POZİSYONU NET PENALTI" 

Milot Rashica'ya yapılan müdahalenin net penaltı olduğunu belirten Nihat Kahveci, Attamah ile Immobile arasında yaşanan pozisyon için çarpıcı ifadeler kullandı.

"O DÜŞÜRMEYE YAĞLI GÜREŞTE 2 PUAN VERİRİM" 

"Türk futbol tarihinde böylesini gördük mü bilmiyorum" diyerek söze başlayan Nihat Kahveci, "O düşürmeye yağlı güreşte 2 puan veririm. Pozisyonla ilgili ne demek istediğim anlaşılıyor herhalde" sözlerini sarf etti.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.