Hava Durumu

Nihat Kahveci'den Mourinho çağrısı: Ali Koç'a sesleniyorum

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Nihat Kahveci, Başkan Ali Koç'a seslenerek bir dizi talepte bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 15:37
Kaynak: NTV Spor
Nihat Kahveci'den Mourinho çağrısı: Ali Koç'a sesleniyorum

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin gündemini Kontraspor'da yorumladı. Kahveci, Jose Mourinho için çarpıcı ifadeler kullandı.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana Okan Buruk, Galatasaray ve hakemlerle ilgili konuştuğunu söyleyen Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe yönetimi, işin hakem kısmını Mourinho'ya anlatmışlar. Mourinho geldiği ilk günden beri zaten Okan hoca, Galatasaray, hakemler... Bir şey söyleyeyim; Okan hocanın Jakobs'un penaltı pozisyonuyla ilgili söyledikleri ne kadar yanlışsa Mourinho'nun da İrfan Can Kahveci'nin pozisyonuyla ilgili söyledikleri o kadar yanlış."

Başkan Ali Koç'a çağrı yapan Nihat Kahveci, "Mourinho'ya her şeyi anlattınız... O zaman Sayın Başkan Ali Koç ve yönetim kuruluna sesleniyorum; Mourinho'ya kim olduğunu da anlatın, 26 kupa aldığını da anlatın, neden geldiğini de anlatın, oyuna nasıl bir katkı sağlaması gerektiğini anlatın, Fenerbahçe taraftarının nasıl bir futbol beklediğini anlatın, Fenerbahçe'nin saha içinde nasıl oynaması gerektiğini anlatın" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin topla oynama yüzdesine vurgu yapan Nihat Kahveci, "Fenerbahçe tarihine girdi Mourinho. Yüzde 49 topa sahip olma oranı nedir ya! Fenerbahçe Kulübü'nden bahsediyoruz. Normalde ortalaması yüzde 57, yeri geldiğinde yüzde 59 olan Fenerbahçe, bugün 8 maç sonunda yüzde 49'la topa sahip oluyor" sözlerini sarf etti.

Mourinho konusunda Ali Koç ve yönetime büyük pay düştüğünü aktaran Nihat Kahveci, "Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden dediğimiz Mourinho, 'Buraya geldiğinde biz de bir şey öğrenir miyiz?' dediğimiz Mourinho bu mu! Bu mu olmalı! İşin bu tarafında başkan ve yönetime de büyük pay düşüyor" dedi.

Mourinho'nun günde 12 saat çalıştığına dair yaptığı açıklamaya değinen Kahveci, "Mourinho 12 saat çalışıyorum diyor ya eve git Mourinho, 6 saat çalış! Demek ki bu kadar çok çalışmakla olmuyor çünkü ben sahanın içinde bir şey görmüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.