Hava Durumu

Nihat Kahveci: Dedim, demez olaydım

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'yı deplasmanda 4-2 mağlup ettiği maçı yorumladı. Milli maçta gecenin en çok konuşulan pozisyonuna değinen Nihat Kahveci, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 09:01
Kaynak: NTV Spor
Nihat Kahveci: Dedim, demez olaydım

Nihat Kahveci, milli takımın İzlanda zaferini Kontraspor'da yorumladı.

Kahveci, Kerem Aktürkoğlu'na ayrı parantez açtı.

"BİZİM ÇOCUKLARI ALNINDAN ÖPÜYORUM" 

 Milli takımın muhteşem bir galibiyet aldığını dile getiren Nihat Kahveci, "Bizim çocukları alnından öpüyorum. Buz gibi İzlanda'da yaz havasıyla geri dönen çocukları alkışlıyorum" dedi.

KEREM AKTÜRKOĞLU SÖZLERİ 

 Kerem Aktürkoğlu'nun performansını ve attığı golü öven Kahveci, "Yalnız Kerem Aktürkoğlu çok klas gol attı. Topu aldı, ne ara oraya vurmayı düşündü, nasıl ayarladı? Vallahi helal olsun" ifadelerini kullandı.

KENAN YILDIZ VE İRFAN CAN KAHVECİ 

 Kenan Yıldız ve İrfan Can Kahveci'nin de etkili oyun sergilediğinden bahseden Kahveci, "Kenan Yıldız soğuk hava seviyor. Bugün muhteşem oynadı. İrfan'ın attığı golde asist yaptı. Milli Takım'a bir tane Kahveci lazım. Ben de topa iyi vuruyordum. İrfan Can da çok iyi vuruyor" şeklinde konuştu.

"MAÇ 2-2 BİTSEYDİK UĞURCAN ÇAKIR YANMIŞTI" 

 Uğurcan Çakır ve Zeki Çelik'in kötü performansına değinen Nihat Kahveci, "Maç 2-2 bitseydi Uğurcan Çakır yanmıştı. İkinci golde hatalı çıkış yaptı. İş düştüğünde gerekeni yapamadı" sözlerini sarf etti.

Hakem Sylwestrzak'ın VAR'da geçirdiği kısa süreye vurgu yapan Kahveci, "VAR el pozisyonlarında 3 saniyede karar verdi. Süper Lig'de VAR izlemesi bazen 9 dakika sürüyor. Bu kadar kolaysa neden uzun sürüyor? VAR'a çağıran 50 bin tane konu düşünüyor. Burada tak tak hemen verdi" dedi.

Öte yandan Nihat Kahveci, Hakan Çalhanoğlu'nun topa iki kez dokunduğu için iptal olan penaltı golüyle ilgili konuştu.

"RASHICA ÇALHANOĞLU" 

Beşiktaş'ta Rashica'nın pozisyonunu hatırlatan Nihat Kahveci, "Rashica Çalhanoğlu! Rashica'nın penaltısını hatırlayın. 'Ayağı kaymasın' dedim, demez olaydım çünkü zemin buzlu ayağı kaydı. Her şey yaşanıyor futbolda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.