Hava Durumu

Mert Hakan Yandaş dönüyor, Osayi-Samuel belirsiz

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında Alanyaspor'u ağırlayacak. Mert Hakan Yandaş cezasını tamamlayarak takıma döndü. Osayi-Samuel'in durumu maç saatinde belli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 12:29
Kaynak: AA
Mert Hakan Yandaş dönüyor, Osayi-Samuel belirsiz

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında yarın sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak ve hakem Mehmet Türkmen'in yönetiminde gerçekleşecek.

Son lig maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 gibi net bir skorla geçen Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde maç fazlasıyla 7 puanla haftaya lider olarak giriyor.

MERT HAKAN YANDAŞ TAKIMA DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, cezasını tamamlayarak takıma döndü.

Geçen sezon Galatasaray ile oynanan deplasman maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 maçlık ceza alan ve ardından Tahkim Kurulu tarafından cezası 4 maça indirilen Mert Hakan, Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla cezasını bitirdi. Tecrübeli futbolcu, Jose Mourinho'nun görev vermesi durumunda Corendon Alanyaspor karşısında sahada olabilecek.

OSAYI SAMUEL'İN DURUMU

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Bright Osayi-Samuel'in durumu ise maç saatinde netleşecek.

Rizespor deplasmanına sakatlığı sebebiyle götürülmeyen savunma oyuncusu, bireysel antrenmanlarla hazırlıklarına devam ediyor. Son antrenmanda göstereceği performansa göre durumu değerlendirilecek olan Osayi-Samuel için nihai karar, Mourinho tarafından maç saatinde verilecek. 

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.