Hava Durumu

Kerem Demirbay'dan o soruya tepki: İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor

Galatasaray'ın deneyimli ismi Kerem Demirbay, Young Boys mağlubiyeti sonrası açıklamalar yaptı. Kerem Demirbay gelen bir soru karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve "İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor" cevabıyla tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
Kerem Demirbay'dan o soruya tepki: İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor

Galatasaray sahasında Young Boys'a 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Maç sonrası Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ne girmeyi başaramadıklarını aktaran Demirbay, "Başaramadık, üzgünüz. Galatasaray ve ülkemize yakışanı yapamadık. Ülkemizi ve Galatasaray'ı temsil etmek istedik ama başaramadık" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmak istediklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Ülkemize yakışanı yapmak istiyoruz. Pozitif enerjili bir aile ve takım olarak nereye gidebiliyorsak oraya gitmek istiyoruz. Başarılı olmak istiyoruz. İnşallah böyle olur" şeklinde konuştu.

"Camia olarak kafamızı kaldırmalıyız" diyen Kerem Demirbay, "Futbol çok basit bir oyun. Bu oyunda kazanırsın veya yenilirsin. Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir maçta biz yenildik. Bu çok net. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Camia olarak kafamızı kaldırmalıyız. Devam etmeliyiz. Yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kerem Demirbay bir muhabirin sorusu üzerine şaşkınlığını gizleyemedi ve tepki gösterdi.

"Üzgünsünüz ama arada ciddi anlamda maaş bütçesi farkı var. Ciddi anlamda ödenmiş rakamlar var. Bununla ilgili neler söylersin?" sorusuna deneyimli isim şu cevabı verdi:

"İstersen yönetimi çağırayım onlara sor? Ben futbolcuyum. Benimle alakalı değil."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.