Hava Durumu

Kerem Aktürkoğlu resmen Benfica'da

Portekiz devi Benfica, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu ile 2029 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 08:05
Kaynak: DHA
Kerem Aktürkoğlu resmen Benfica'da

Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu, 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz ekibi Benfica'ya transfer oldu.

Transferde hareketli bir gün yaşayan Galatasaray, milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu için Portekiz ekibi Benfica ile anlaşmaya vardı. Portekiz ekibi, bu transfer için sarı-kırmızılılara 12 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray, oyuncunun sonraki transferinden de pay alacak.

5 YILLIK SÖZLEŞME

Portekiz ekibi Benfica, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu ile 2029 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı. 
Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibi Benfica'ya transfer oldu. Benfica'dan yapılan açıklamada, gece saatlerinde Lizbon'a giden 25 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

60 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ

Kerem Aktürkoğlu, 2029 yılına kadar Portekiz ekibinde forma giyecek. Aktürkoğlu'nun Benfica'da yıllık 2 milyon euro maaş alacağı öğrenildi.Benfica ayrıca Kerem Aktürkoğlu'nun serbest kalma bedelini 60 milyon euro olarak belirledi.
Galatasaray'ın 2020 yılında 24Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı forma ile 179 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 46 gol atan Kerem Aktürkoğlu, 42 tane de asist katkısı sağladı. 

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.