Hava Durumu

Gol hasretini bitirdi

Youssef En Nesyri gol hasretine milli takımda son verdi. 27 yaşındaki oyuncu Fas'ın Orta Afrika Cumhuriyeti'ni 4-0 yendiği maçta penaltıdan bir gol kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 14:04
Kaynak: TRT Spor
Gol hasretini bitirdi

Youssef En Nesyri gol yollarındaki sessizliğini bozdu.

Fenerbahçe'de ve Fas Milli Takımı'nda kendisinden beklenen performansı sergilemekte zorlanan 27 yaşındaki oyuncu şeytanın bacağını kırdı.

En Nesyri, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Fas'ın Orta Afrika Cumhuriyeti'ni 4-0 yendiği maçta fileleri havalandırdı. Yıldız santrfor 50'nci dakikada penaltıdan kaydettiği golle skoru 3-0'a getirdi.

Uzun bir aradan sonra milli takımda 11'de kendine yer bulan Faslı oyuncu 80 dakika sahada kaldı.

Youssef En Nesyri en son 7 Haziran'da Zambia'yı 2-1 yendikleri maçta 11'de sahaya çıkmıştı. Tecrübeli oyuncu milli formayla bir önceki gol sevincini 17 Ocak'ta Zambiya'yı 3-0 yendikleri karşılaşmada yaşadı. En Nesyri, Fas Milli Takımı'nın bu maçtan önce oynadığı son 4 karşılaşmada toplam 80 dakika şans buldu.

Fenerbahçe'nin Sevilla'dan transfer ettiği yıldız santrfor, sarı lacivertli takımdaki ilk ve tek golünü, 17 Ağustos'ta Süper Lig'de 2-2 biten Göztepe maçında attı.

Fas'ın Orta Afrika Cumhuriyeti'ni farklı yendiği karşılaşmada Fenerbahçe'nin bir başka Faslı oyuncusu Sofyan Amrabat 90 dakika forma giydi.

Kaynak: TRT Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.